GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ρ. Δούρου επίσημα στα «Μιαούλεια» με τουριστικό Σαλβάρι…

Τι είπαν οι Δήμαρχοι μπροστά της και… πίσω της!  Ο  Γ. Μακρομανώλης εκπροσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ύδρας  συνομιλεί με την Ρένα Δούρου Από τ...

Τι είπαν οι Δήμαρχοι μπροστά της και… πίσω της!

 Ο  Γ. Μακρομανώλης εκπροσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ύδρας
 συνομιλεί με την Ρένα Δούρου
Από τον ΑΛΚΗ ΘΡΥΛΟ. 

Όχι, η Ρένα Δούρου δεν πήρε τα Βουνά - πήρε τα Νησιά! Ο προβληματισμός της για την συντριπτική ήττα του συνδυασμού της στα Νησιά της Περιφέρειας Αττικής είναι πολύ μεγάλος, γι’ αυτό πριν ακόμα αναλάβει έσπευσε στην Ύδρα, όπου με αφορμή τα φετινά «Μιαούλεια», συνάντησε τους Δημάρχους των νησιών.

Στη συνάντηση που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πριν τον εορτασμό, πήραν μέρος ο Δήμαρχος Σπετσών που επανεξελέγη θριαμβευτικά και οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι Σαλαμίνας, Αίγινας, Τροιζηνίας, Ύδρας, Πόρου και Κυθήρων, οι οποίοι… προσπάθησαν να καταλάβουν που το πάει η κ. Δούρου, αν θα ασχοληθεί με τα νησιά και αν όντως εννοεί ότι δεν την ενδιαφέρουν τα έργα που ονόμαζε προεκλογικά… «γεφυράκια», σε μια περιοχή που είχε μείνει πίσω δεκαετίες στα σοβαρά έργα υποδομών.

Όπως έγινε γνωστό, υπήρξαν δύο «γραμμές» από την πλευρά των Δημάρχων. Κάποιοι νεαροί ξεκίνησαν… φιλώντας το χέρι της κ. Δούρου και λέγοντάς της ότι ήθελε να ακούσει!
Κάποιοι άλλοι πιο έμπειροι, ξεκαθάρισαν ότι η Περιφερειακή Αρχή Σγουρού έκανε σημαντικό έργο στα Νησιά (και έτσι εξηγείται το μεγάλο ποσοστό της), ότι «ο πήχης είναι ψηλά» και ζήτησαν μεγαλύτερη προσπάθεια και συνεργασία γιατί τα νησιά το έχουν ανάγκη…
Νεαρός Δήμαρχος -που έφτασε στην Ύδρα με την ιδιωτική του θαλαμηγό- «σάλιωσε» την νέα Περιφερειάρχη, καταφερόμενος κατά των υπηρεσιών της Περιφέρειας που «πρέπει να μπουν σε τάξη».
Έκπληκτοι οι άλλοι Δήμαρχοι από αυτή την επίθεση, έμειναν… «κάγκελο», ακούγοντας την απάντηση της κ. Δούρου: «Σίγουρα πρέπει να μπει τάξη, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς πολλά χρόνια, το παίρνουν το Χιλιαρικάκι τους» !!!

Η κ. Δούρου, ενοχλημένη από την παρατήρηση κάποιων Δημάρχων ότι «πρέπει να συνεργαστούν ως παράλληλες εξουσίες της αυτοδιοίκησης», μίλησε για τον ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ της Περιφέρειας σε όλα τα επίπεδα, τονίζοντας ότι «κάποιοι πρέπει να ξεχάσουν όσα ήξεραν», ειδικότερα οι Συντεχνίες των Μηχανικών.
Για παράδειγμα ανέφερε τους Βιολογικούς καθαρισμούς που γίνονται Μεγάλοι, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης της Π. Χατζηπέρος τόνισε ότι «υπάρχει πατέντα με ελάχιστα χρήματα που καθαρίζει τα πάντα και αυτά θα κάνουμε και όχι όσα γίνονταν μέχρι σήμερα».

Εντύπωση στους Δημάρχους πάντως προκάλεσε το ύφος της κ. Δούρου που συνεχώς κατηγορούσε τον Γιάννη Σγουρό, επιτιμώντας μάλιστα κάποιους Δημάρχους για την επιλογή τους να στηρίξουν αυτόν και όχι εκείνη στα Νησιά!
Πάντως, μετά τα συνεχή… «Γαλλικά» της, η νέα Περιφερειάρχης μαλάκωσε κάπως και έφερε το θέμα της συζήτησης στο πρόβλημα που θα έχει η ίδια στον Ενιαίο Σύνδεσμο για τα σκουπίδια και τα άλλα συλλογικά όργανα, όπου εξήγησε ότι «δυστυχώς δεν έχω πλειοψηφία και φοβάμαι», ζητώντας την στήριξη και την ψήφο των παρισταμένων «για να χτυπήσουμε τη Διαπλοκή».

Η συνάντηση έληξε με τις παραδοσιακές φωτογραφίες και ψεύτικα χαμόγελα, ενώ όταν η κ. Δούρου αναχώρησε για να ντυθεί ενόψει εορτασμού έπεσε το σχετικό… θάψιμο από τους συνομιλητές της και μάλιστα από εκείνους που μπροστά της την έγλειφαν!

Ο πλούσιος γόνος είπε ότι την είδε… σχετικά Άσχετη και «μάλλον δεν τα βλέπω καλά», ο έτερος νεαρός εκτίμησε ότι «έχει τσαγανό, αλλά είναι κυκλοθυμική και με μια αλαζονική ψευτομαγκιά», ενώ η εκπρόσωπος του μεγαλύτερου Δήμου μονολογούσε ότι «μάλλον μπλέξαμε άσχημα». Όλα αυτά βέβαια πίσω της…

Τελικά η Ρένα Δούρου εμφανίστηκε με ένα απλό Τουριστικό Σαλβάρι στην αναπαράσταση της ναυμαχία του Γέροντα… κλέβοντας όλες τις αρνητικές εντυπώσεις.
Το 24ωρο ταξίδι στην Ύδρα έδειξε ότι μάλλον θα χρειαστεί στιλιστική υποστήριξη για τις νέες πενταετείς υποχρεώσεις της…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση