GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ισπανία θέλει να αφήσει πίσω την «πεντάρα»

Τη «σφαλιάρα» της πρώτης αγωνιστικής στο ματς με την Ολλανδία θα προσπαθήσει να ξεπεράσει η Ισπανία, η οποία θα κοντραριστεί σ...

Τη «σφαλιάρα» της πρώτης αγωνιστικής στο ματς με την Ολλανδία θα προσπαθήσει να ξεπεράσει η Ισπανία, η οποία θα κοντραριστεί στις 22:00 με τη Χιλή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο ματς με την ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι, ώστε να μην μπλέξουν σε μπελάδες, διότι ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας, μπορεί να μην τους φτάνει στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε θα κάνει κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι οι Τσάβι και Πικέ, που αγωνίστηκαν σε ολόκληρη την αναμέτρηση με τους «οράνιε», θα αποτελέσουν δύο από αυτές. Αντιθέτως, ο Ίκερ Κασίγιας που κατά κοινή ομολογία ήταν κάκιστος στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, θα διατηρήσει τη θέση του.

Η ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο αποψινό ματς αποτελεί δύσκολο «γρίφο», ενώ υπενθυμίζεται πως στο πρώτο παιχνίδι έπαιξαν οι: Κασίγιας, Άλμπα, Ράμος, Πικέ, Αθπιλικουέτα, Μπουσκέτς, Τσάμπι Αλόνσο (63’ Πέδρο), Τσάβι, Σίλβα (78’ Φάμπρεγας), Ινιέστα, Ντιέγκο Κόστα (63’ Τόρες).

Σε ότι αφορά την παράδοση είναι με το μέρος της Ισπανίας, η οποία σε δέκα ματς μετράει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες κόντρα στη Χιλή.

Πιθανές εντεκάδες

Ισπανία (Ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Τζόρντι Άλμπα, Ράμος, Μαρτίνες, Χουαφράν, Μπούσκετς, Φάμπρεγας, Τσ. Αλόνσο, Πέδρο, Ινιέστα, Ντιέγο Κόστα.

Χιλή: (Σαμπαόλι): Μπράβο, Μέδελ, Χαρλ, Σίλβα, Ίσλα, Αράνγκις, Ντίας, Μένα, Βιδάλ, Βάργκας, Σάντσες.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση