GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμαλιάδα: Πάνω στο πότισμα έπιασαν τους χασισοκαλλιεργητές

Δύο δοχεία με 20 λίτρα νερό το καθένα κουβαλούσαν οι δυο χασισοκαλλιεργητές για να ποτίσουν τη φυτεία που φρόντιζαν σε αγροτική περι...


Δύο δοχεία με 20 λίτρα νερό το καθένα κουβαλούσαν οι δυο χασισοκαλλιεργητές για να ποτίσουν τη φυτεία που φρόντιζαν σε αγροτική περιοχή στο Χάβαρι Ηλείας, όταν έπεσαν στα χέρια ανδρών της Ασφαλείας Αμαλιάδας που την είχαν εντοπίσει και είχαν στήσει καρτέρι για να τους συλλάβουν επ” αυτοφώρω.
Οι δυο άνδρες ηλικίας 60 και 54 χρόνων είχαν μαζί τους μικροποσότητα κάνναβης και μία ψαλίδα την οποία θα χρησιμοποιούσαν για να κλαδέψουν τα δώδεκα δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν.
Μάλιστα, ο 54χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.
Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
*** Σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του σε χωριό της Πιερίας, καλλιεργούσε 15 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,20 μέτρου ένας 32χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι είχαν πληροφορίες.
Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
*** Μια μίνι χασισοφυτεία από τέσσερα δενδρύλλια ύψους από 1,20 ως 1,60 μέτρου καλλιεργούσε στην αυλή της κατοικίας του σε χωριό των Σερρών, ένας 47χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή συναδέλφων τους του τμήματος Νέας Ζίχνης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
*** Άλλα τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης καλλιεργούσε σε αγροτική περιοχή έξω από ένα χωριό του Δήμου Αγίου Βασιλείου ένας 51χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση