GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ρήτρα για Φάμπρεγας και το «δεν πληρώνω» της Τσέλσι

Αρκετά και ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγας από την Μπαρτσελόνα στην Τσέλσι. Σύμφων...


Αρκετά και ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγας από την Μπαρτσελόνα στην Τσέλσι.
Σύμφωνα με την καταλανική «Sport», η Άρσεναλ δικαιούται το 50% του ποσού της μετακίνησης του Ισπανού για μία μεταγραφή που το κόστος της θα ξεπεράσει τα 33 εκατ. ευρώ.
Αυτή η ρήτρα δεν είχε γίνει γνωστή την περίοδο που ο διεθνής άσος πήγαινε στη Βαρκελώνη, αλλά προέκυψε μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τους «μπλε» να εξετάζουν τον Φάμπρεγας για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.
Μέχρι στιγμής οι Καταλανοί δεν έχουν παραδεχθεί ότι έχουν πρόταση και τονίζουν ότι θέλουν περισσότερα από 33 εκατ. ευρώ για να αφήσουν τον Ισπανό χαφ να αποχωρήσει.
Από την πλευρά της, η Τσέλσι δεν δείχνει διατιθεμένη να πληρώσει τόσα χρήματα και ένα μέρος αυτών να πάει στην Άρσεναλ.
Παράδειγμα, εάν ο 27χρονος μέσος πάει στην Τσέλσι για 36 εκατ. ευρώ, τότε η Άρσεναλ μπορεί να πάρει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ και αυτό είναι κάτι που δεν θέλει σε καμία περίπτωση ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο καταλανικός Τύπος αναφέρει ότι οι όποιες εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση δρομολογούνται μετά το Μουντιάλ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση