GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οκτώ σημάδια ότι η γάτα σου είναι… σκύλος

Δε χωρούν αμφιβολία Πηγή: www.newsbeast.gr


Δε χωρούν αμφιβολία
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Προς τον αξιότιμο πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα μας.
    Αξιότιμε Κύριε Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου διάβασα - πληροφορήθηκα έκπληκτος τα περί των αντιρρήσεων του Αξιότιμου Πρωθυπουργού σας Κυρίου Κάμερον στην διαφαινόμενη – προτεινόμενη τοποθέτηση του Αξιότιμου Κυρίου Γιούνκερ ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς τούτο σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Πρωθυπουργός σας το θεωρεί αποσταθεροποιητικό παράγοντα για την κυβέρνηση του.
    Προφανώς ο Αξιότιμος Κύριος Κάμερον προτιμά την λύση της αχυρανθρώπου της Λιθουανίας που διακαώς επιθυμεί η Κυρία Μερκελ, και η οποία Λιθουανή πρωτοστάτησε στην αντιρωσική εκστρατεία, με ποιες πλάτες και στήριξη, με τα γεγονότα της Ουκρανίας όπου η καγκελάριος μόνο πάντσερ και στούκας δεν έστειλε προκειμένου να επεκτείνει τα σύνορα της Γερμανίας προς ανατολάς, (το ποιος κάνει κουμάντο στην Ευρώπη το ξέρετε) και τα επέκτεινε, το οποίο από ό,τι φαίνεται αφήνει παγερά αδιάφορο το Ηνωμένο Βασίλειο.
    Αξιότιμε Κύριε Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου το ότι η Γερμανία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο δια της Οικονομίας, φαντάζομαι ότι και το ξέρετε, όπως ήξεραν στην Αγγλία, τις παραμονές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου τότε που η Πόρνη των Εθνών ακόνιζε τα δόντια της καταπίνοντας το ένα κράτος μετά το άλλο και με την μεγάλη δύναμη πατρίδα σας να αρκείστε σε χλιαρές εξηγήσεις και δεχόμενη τον κίνδυνο των Σοβιέτ που με διπλωματία σας πρόβαλε τότε η Πόρνη, με τελικό αποτέλεσμα τα εκατομμύρια των νεκρών, την φρίκη των βασανιστηρίων, την κόλαση της πείνας.
    Αξιότιμε Κύριε Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου τα μεγάλα Έθνη, και το Ηνωμένο Βασίλειο θέλει να συγκαταλέγετε σε αυτά, πρέπει να δείχνουν το ανάστημα τους εξ αρχής και όχι εκ των υστέρων όταν έχει αρχίσει να τρέχει αίμα. Και θα σας το πω και μαλλιαρά Ελληνικά, το μακριά από τον κώλο μας και ας είναι και δυο πόντοι, δεν ωφελεί τους μακρόνοες αλλά τους μικρόνοες.
    Με τιμή Έλλην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση