GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φεύγει ο Λοτζέσκι από τον Ολυμπιακό;

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ο Ματ Λοτζέσκι να μην συνεχίσει στον Ολυμπιακό, όπως άφησε ο ίδιος να εννοηθεί μετά από την απώλεια...



Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ο Ματ Λοτζέσκι να μην συνεχίσει στον Ολυμπιακό, όπως άφησε ο ίδιος να εννοηθεί μετά από την απώλεια του τίτλου του πρωταθλήματος Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό.
Ο άσος των Πειραιωτών όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι παίκτης των «ερυθρόλευκων» και τη νέα σεζόν αν κρίνουμε από τα λόγια του μία μέρα μετά από την καθοριστική ήττα της ομάδας του από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

«Η σεζόν πέταξε και ολοκληρώθηκε με απογοήτευση. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία και την Ελλάδα για την ενθουσιώδη εμπειρία. Τελείωσε», έγραψε ο Αμερικανοβέλγος γκαρντ / φόργουορντ στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ.
Λίγο αργότερα, ο Λοτζέσκι θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα τονίζοντας: «Για να ξεκαθαρίσω το προηγούμενο τουίτ μου, αναφερόμουν στη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό, όχι απαραίτητα στο μέλλον μου εδώ! Ελλάδα. Ερυθρόλευκοι. Για πάντα».
Δείτε τα τουίτ και τις φωτογραφίες με όσα έκανε ο Λοτζέσκι στον πέμπτο τελικό στο ΟΑΚΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση