GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήρθε στο κέφι και άρχισε τις μπαλωθιές

Τα οινοπνευματώδη ποτά που έπινε το ένα πίσω από το άλλο σε μια καφετέρια στην Ηγουμενίτσα, «θόλωσαν» το μυαλό ενός 53χρονου που είπ...


Τα οινοπνευματώδη ποτά που έπινε το ένα πίσω από το άλλο σε μια καφετέρια στην Ηγουμενίτσα, «θόλωσαν» το μυαλό ενός 53χρονου που είπε να το γιορτάσει προκαλώντας αναστάτωση σε μια ολόκληρη γειτονιά πυροβολώντας στον αέρα!
Πρόλαβε να πυροβολήσει μόνο μία φορά με την κυνηγετική καραμπίνα που έβγαλε από το αυτοκίνητό του, την οποία κατείχε νόμιμα. Τα τηλεφωνήματα από τους αναστατωμένους περίοικους στην Αστυνομία έπεσαν «βροχή» και άνδρες της Ασφάλειας που περιπολούσαν στην περιοχή έφτασαν αμέσως έξω από την καφετέρια.
Ο 53χρονος συνελήφθη με το όπλο στα χέρια, το οποίο κατασχέθηκε μαζί με άλλα τρία κυνηγετικά φυσίγγια που είχε μαζί του, ενώ ο «πιστολέρο» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για οπλοχρησία και άσκοπους πυροβολισμούς.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση