GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραχήλ Μακρή: "Το ξύλο βγαίνει από το Μαξίμου"

Οι υπουργοί άλλαξαν αλλά τα ΜΑΤ εξακολουθούν να κάνουν επίδειξη δύναμης στις γυναίκες, που διεκδικούν το δικαίωμα στην εργασία....



Οι υπουργοί άλλαξαν αλλά τα ΜΑΤ εξακολουθούν να κάνουν επίδειξη δύναμης στις γυναίκες, που διεκδικούν το δικαίωμα στην εργασία. Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, οι πολιτικοί προϊστάμενοι της Αστυνομίας θέλησαν να υπογραμμίσουν την στέρηση της δυνατότητας αξιοπρεπούς διαβίωσης στις εργαζόμενες των 300 ευρώ με κλομπ και χτυπήματα που τις έστειλαν στο νοσοκομείο.

Η αστυνομική βία δεν αποτελεί απάντηση στην πείνα. Το ξύλο δεν λύνει τα προβλήματα επιβίωσης. Η κοινωνική αναλγησία δεν κρύβεται πίσω από την αρμοδιότητα των δικαστηρίων. Η κοινωνία δεν μπορεί να νομιμοποιήσει ούτε τις μεθόδους, ούτε τις τακτικές μιας Κυβέρνησης που ανεξάρτητα από τα πρόσωπα υιοθετεί τη βία ως απάντηση και τον ξυλοδαρμό ως πολιτική στάση.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε απερίφραστα την κυβερνητική τακτική και καλούμε την Συγκυβέρνηση να επιδείξει άμεσα την κοινωνική ευαισθησία στο ζήτημα των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών δίνοντας ξεκάθαρη και ουσιαστική λύση.

1 σχόλιο

  1. Κυνοβουλευτικός εκπρόσωπος...

    Κυνοβουλευτικός εκπρόσωπος εκατόν πενήντα τόσων κυνών δεν είναι εύκολο πράγμα!

    Πρέπει να διαθέτεις ειδικά προσόντα.

    Πρέπει να είσαι πλήρως αναίσθητος.

    Πρέπει να μπορείς να διαλύεις ένα ολόκληρο σύστημα Υγείας και να περηφανεύεσαι ότι άφησες το αποτύπωμά σου από την θέση που πέρασες.

    Πρέπει να μπορείς να καταδικάζεις ένα καρκινοπαθές κοριτσάκι 13 ετών ''εις θάνατον'', λόγω αδυναμίας της μητέρας του να προμηθευτεί τα κατάλληλα φάρμακα.

    Πρέπει να είσαι σε θέση να κορδώνεσαι για τις απολύσεις που κάνεις και τις ζωές που καταστρέφεις, και να δηλώνεις ο μνημονιακότερος των μνημονιακών.

    Πρέπει να είσαι εντελώς γελοίος και ημιπαράφρων.
    Πρέπει να έχεις την ικανότητα να γλύφεις ανερυθρίαστα αυτόν που επί χρόνια έβριζες σκαιότατα ως τον ''μεγαλύτερο καταγκιόζη της πολιτικής''.

    Πρέπει να μην έχεις το παραμικρό ''γνώθι σαυτόν'', την παραμικρή διάθεση αυτοκριτικής, την απόλυτη έλλειψη αυτογνωσίας.

    Πρέπει να σε καλούν όλα τα συστημικά κανάλια σαν τον απαραίτητο μαϊντανό-απολογητή της συγκυβέρνησης του αίσχους.

    Πρέπει να λασπολογείς αδιάκοπα και να ρίχνεις στα μούτρα κάθε εργαζόμενου και κάθε αντιμνημονιακού-σκεπτικιστή πολίτη, όλον τον οχετό της μαύρης σου ψυχής.

    Και για όλα αυτά πρέπει να επισύρεις την εκτίμηση του ανεπαρκέστερου πρωθυπουργού της μεταπολίτευσης, ώστε τρείς μέρες μετά την αποπομπή σου μετά βαϊων και κλάδων, να σε ξανακαλεί στα ''όπλα'', ως μάνα του λόχου-αγέλης που διαθέτει το δεύτερο μεν, αλλά κυβερνόν κόμμα,στο Κοινοβούλιο-κυνοβούλιο της ντροπής!

    Και πάλι, και ξανα-μανά συγχαρητήρια στον ''πρωθυπουργό'' για τις λαμπρές επιλογές του!

    Μας έσκισες και πάλι παλικαρίνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση