GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H διάλυση κυκλώματος “λευκού θανάτου” από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΕΑΛΣ: "Για τον εντοπισμό και την κατάσχεση νέας μεγάλης ποσότητας ηρωίνης (986,600 kgr) αλλά ...



Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΕΑΛΣ: "Για τον εντοπισμό και την κατάσχεση νέας μεγάλης ποσότητας ηρωίνης (986,600 kgr) αλλά και την... σύλληψη μελών του ενδεκαμελούς πληρώματος του Δ/Ξ πλοίου “NOOR ONE” σημαίας Τόγκο, η ΠΕΑΛΣ συγχαίρει τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά, Υποναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ, τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Λιμενοφύλακες της Υπηρεσίας του καθώς και τους λοιπούς συμμετέχοντες, τη Διεύθυνση Ασφαλείας και τις Ειδικές Δυνάμεις του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που συντονισμένα και στοχευμένα απογύμνωσαν μέρος του μεγάλου ιστού που ονομάζεται λαθρεμπόριο ναρκωτικών στην χώρα μας.

Ενός εγκλήματος που διαλύει την νεολαία, τελματώνει κάθε έννοια σωματικής και ψυχικής ισορροπίας του ελεύθερου ατόμου και πληγώνει τον κοινωνικό ιστό, αφού αποστραγγίζει την ζωή από την πιο τρυφερή της ηλικία με καταστροφικές συνέπειες για το μέλλον του τόπου.

Το Λιμενικό Σώμα – η Ελληνική Ακτοφυλακή επιτίθεται σύσσωμο κατά του οργανωμένου εγκλήματος και στο όνομα μιας υγιούς κοινωνίας εμμένει στο καθήκον του πραγματοποιώντας καθημερινά επιχειρήσεις εντοπισμού και κατάσχεσης εξαρτησιογόνων ουσιών προσφέροντας σπουδαίες υπηρεσίες στους πολίτες.

Είναι χρέος μας να διαλύσουμε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια οδηγεί στον όλεθρο και την απελπισία την ελληνική οικογένεια και να μην εγκαταλείψουμε τον αγώνα κατά των πολυεθνικών καρτέλ της εμπορίας θανάτου, που θέλουν τον σύγχρονο άνθρωπο καταπιεσμένο, φοβισμένο και απόλυτα εξαρτημένο ον.

Επαγρυπνώντας, ονειρευόμαστε ότι με τα απανωτά χτυπήματα κατά των εγκληματικών δικτύων θα καταργήσουμε την δύναμη των δολοφονικών συμφερόντων που πλουτίζουν από την εξάρτηση και τον πόνο. Με συντεταγμένες τον επαγγελματισμό, το ψυχικό σθένος και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος εργαζόμαστε υπέρ του σκληρά δοκιμαζόμενου από την οικονομική δυσπραγία συμπολίτη μας.

Για άλλη μια φορά, συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας στο Λ.Σ. συνολικά για το έργο και την προσφορά τους, εφόσον από την αρχή του έτους έχουν σημειώσει από κάθε γωνιά της Ελλάδας μικρές και μεγάλες επιτυχίες στην καταπολέμηση της σύγχρονης εγκληματικότητας εκφράζοντας την βεβαιότητα οτι αυτές θα συνεχιστούν.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση