GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάμος: «Κυνηγός» μετάλλου άρπαξε ακόμα και σιδερένιο κρεβάτι

Ξήλωσε το μαγγανοπήγαδο από το πηγάδι, πήρε δύο εξατμίσεις οχημάτων και φεύγοντας «σήκωσε» ακόμη και ένα σιδερένιο κρεβάτι. Όμως, ο...


Ξήλωσε το μαγγανοπήγαδο από το πηγάδι, πήρε δύο εξατμίσεις οχημάτων και φεύγοντας «σήκωσε» ακόμη και ένα σιδερένιο κρεβάτι.
Όμως, ο 34χρονος δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην περιοχή «Βουρλιώτες», συνελήφθη και τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο ίδιος παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου που του άσκησε δίωξη για κλοπή.
Αλλά και στο Καρλόβασι της Σάμου, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας άλλος 34χρονος «κυνηγός» μετάλλων που, όπως προέκυψε από την έρευνα, ξήλωσε μεταλλικούς σωλήνες αξίας 2.500 ευρώ από μια δημοτική γεώτρηση στην περιοχή Κουμαίικα.
Και αυτός πήρε το δρόμο για την Εισαγγελία.
*** Στο σπίτι ενός 31χρονου κατοίκου της Χίου εισέβαλαν άγνωστοι διαρρήκτες παραβιάζοντας ένα παράθυρο εκμεταλλευόμενοι την απουσία του, αλλά το μόνο που έκλεψαν ήταν ένα αλυσοπρίονο αξίας 270 ευρώ.
Η Ασφάλεια ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση