GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόθεση πλαστογραφίες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ανακάλυψαν διοικητικό υπάλληλο που άλλαξε τον βαθμό του πτυχίου του

Υπόθεση πλαστογραφίας και αλλοίωσης των δικαιολογητικών που απαιτούνταν για την κάλυψη της θέσης διοικητικού υπαλλήλου, αποκαλ...



Υπόθεση πλαστογραφίας και αλλοίωσης των δικαιολογητικών που απαιτούνταν για την κάλυψη της θέσης διοικητικού υπαλλήλου, αποκαλύφτηκε σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Κρήτης ενώ ήδη έχουν κινηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εργαζόμενος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, άλλαξε τον βαθμό του πτυχίου του και κατέθεσε έτσι αλλοιωμένα δικαιολογητικά στο φάκελό του, προκειμένου να προσληφθεί στη θέση του διοικητικού υπαλλήλου, όπως διαβάζουμε στο flashnews.gr.

Πριν από αρκετό χρονικό διάστημα υπήρξε αναφορά ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος είχε καταθέσει πλαστό πτυχίο και αμέσως ξεκίνησαν οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται για την εξακρίβωση του τι ακριβως συνέβη.
Πράγματι, διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος πλαστογράφησε το πτυχίο του και πλέον έχουν κινηθεί οι διαδικασίες που μπορούν να οδηγήσουν, πράγμα που είναι πολύ πιθανόν, στην απόλυσή του από το Νοσοκομείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν κατατεθεί πολλές αιτήσεις για την εξέταση πτυχίων και δικαιολογητικών δημοσίων υπαλλήλων και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να αποκαλύφτούν και άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση