GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εμβληματικές μορφές για τον Παναθηναϊκό ο Φράνκι και η οικογένεια Γιαννακόπουλου»

Σεμνός όπως συνηθίζει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της «Greek Basketball Academy...


Σεμνός όπως συνηθίζει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της «Greek Basketball Academy».
Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη δεύτερή του οικογένεια, τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει κατακτήσει 20 τίτλους την τελευταία δεκαετία, ενώ προκάλεσε αίσθηση η δήλωσή του ότι παρά την απίστευτη προσφορά του στην ομάδα δεν συγκαταλέγει τον εαυτό του μεταξύ των εμβληματικών φυσιογνωμιών!
Τέτοιες είναι, πρόσθεσε, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και η οικογένεια Γιαννακόπουλου.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Η χρονιά είναι πετυχημένη. Εκπληρώσαμε τους δυο από τους τρεις στόχους που είχαμε θέσει στο ξεκίνημα της χρονιάς. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Στην Ευρωλίγκα φτάσαμε να διεκδικούμε στο πέμπτο παιχνίδι την πρόκριση μας στο φάιναλ φορ αλλά δεν τα καταφέραμε, χάνοντας από μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το πρόσημο πάντως είναι θετικό. Μπορεί η ομάδα να είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της αλλά τελειώσαμε όμορφα τη σεζόν. Δεν έχει σημασία ο τρόπος με τον οποίον φτάσαμε στην κατάκτηση του τροπαίου, απαντώντας δηλαδή με μπρέικ στην ανατροπή πλεονεκτήματος της έδρας μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι πετύχαμε τον στόχο μας και μας ευχαριστεί αυτό».
Για τους τίτλους που έχει κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό: «Ο στόχος κάθε αθλητή είναι να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους. Ο Παναθηναϊκός μου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα όπως φανερώνουν και οι αριθμοί αφού σε 10 χρόνια παρουσίας στην ομάδα είχα την τύχη να πανηγυρίσω την κατάκτηση 20 τίτλων και να ζήσω πολύ όμορφες και αξέχαστες στιγμές. Είμαι χαρούμενος όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που ανήκουμε σε αυτή την ομάδα».
Για τις σημαίες του «τριφυλλιού»: Δεν αισθάνομαι εμβληματική φυσιογνωμία. Χαίρομαι και απολαμβάνω το γεγονός ότι είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Εμβληματική μορφή για τον Παναθηναϊκό είναι ο Φράνκι και η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Είναι χαρά που βρίσκομαι τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό και τον αισθάνομαι σαν δεύτερη οικογένεια μου. Έχω ιδιαίτερες σχέσεις με τους ανθρώπους του και με άτομα που πέρασαν από την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι και θα είναι μέσα στην καρδιά μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου κάπου αλλού».
Για την πορεία του καθώς μεγαλώνει: «Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι φυσιολογικό όσο μεγαλώνεις και περνούν τα χρόνια η πορεία σου να είναι καθοδική. Αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Εγώ προσπαθώ και θα προσπαθώ να βοηθώ όσο μπορώ την ομάδα».
Για τη «δίψα» που υπάρχει για τίτλους: «Κάθε χρονιά, που ξεκινά παρότι ο Παναθηναϊκός τις περισσότερες φορές είναι στην κορυφή, βρίσκει το ζήλο και τη διάθεση να παλέψει για τον επόμενο αλλά και τους επόμενους στόχους. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο στόχος είναι η νίκη. Η ομάδα δίνει το 100% για να το πετύχει. Τις περισσότερες φορές το καταφέρνουμε, άλλες φορές όχι αλλά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ξέρουμε ότι δίνουμε τα πάντα για τη νίκη».
Για το τουρνουά 3Χ3 της Greek Basketball Academy: «Το πιο σημαντικό είναι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που κάνει αυτή τη διοργάνωση πετυχημένη. Είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε τα δυο προηγούμενα χρόνια και αυτό μας δίνει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε το τουρνουά προκειμένου να εξελιχθεί σε θεσμό για την πόλη και το μπάσκετ. Εύχομαι και στο φετινό τουρνουά «3 on 3» να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο και να περάσουμε ένα ωραίο Σάββατο».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση