GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιμένουν αποδείξεις από Τζεμπούρ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα μπορούσε να θεωρείται αυτή τη στιγμή ο Ραφίκ Τζεμπούρ, είχε εξασφαλίσει την «ελευθερία» του από τη Νό...



Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα μπορούσε να θεωρείται αυτή τη στιγμή ο Ραφίκ Τζεμπούρ, είχε εξασφαλίσει την «ελευθερία» του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Στην «Ένωση» περιμένουν ο Αλγερινός φορ να πάρει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν ότι είναι ελεύθερος και ο αγγλικός σύλλογος δεν δεσμεύεται με κάποια ρήτρα με από τον Ολυμπιακό, στην περίπτωση που ο παίκτης επιστρέψει στην Ελλάδα για άλλη ομάδα.
Οι «κιτρινόμαυροι» τα έχουν βρει σε όλα με τον «τρομοκράτη», αλλά οι παραπάνω εκκρεμότητες δεν επιτρέπουν τη μεταγραφή να ολοκληρωθεί.
Σύμφωνα με τη SportDay, άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Δημήτρη Μελισσανίδη έχει επικοινωνήσει με τον διεθνή άσο και μόλις φέρει τις «αποδείξεις», τότε θα συζητήσει με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας.

Μετά την εξέλιξη που είχαν οι υποθέσεις των Λάζοβιτς και Μρτζα, ο Τζεμπούρ αποτελεί το «Νο1» στόχο της ΑΕΚ για την ενίσχυση της επίσης.

Από εκεί και πέρα, στο «Δικέφαλο» περιμένουν την επιστροφή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς τις υπόλοιπες μεταγραφές υποθέσεις, ενώ είναι σε ανοιχτή επικοινωνία και με τον Τραϊανό Δέλλα και ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση