GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος ο Κακά από τη Μίλαν

Έπειτα από αρκετές εβδομάδες φημολογία αλλά και πολλές διαπραγματεύσεις, όλα δείχνουν πως ο Κακά κουνάει οριστικά μαντίλι στους...



Έπειτα από αρκετές εβδομάδες φημολογία αλλά και πολλές διαπραγματεύσεις, όλα δείχνουν πως ο Κακά κουνάει οριστικά μαντίλι στους τιφόζι της Μίλαν.
Το 2009 ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης που έστρωσε χρυσάφι στα πόδια των Μιλανέζων για να τον αποκτήσει, πέντε χρόνια αργότερα ο Βραζιλιάνος μέσος κατευθύνεται (με πολύ λιγότερα χρήματα βεβαίως) στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό της Ορλάντο Σίτι.
Όπως υποστηρίζουν ιταλικά και βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο παίκτης θα ανήκει στην Ορλάντο Σίτι από την 1η Ιανουαρίου του 2015, ενώ για τους επόμενους έξι μήνες θα παίξει στην ομάδα που τον ανέδειξε και από την οποία πήγε στη Μίλαν το 2003, τη Σάο Πάουλο.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα υποστηρίζει το «Espn», ο Κακά θα υποβληθεί το πρωί της Τρίτης (1/7) σε ιατρικές εξετάσεις και, αφού υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ορλάντο Σίτι, θα παρουσιαστεί επίσημα στους οπαδούς της νέας του ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση