GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής που πήρε τους λιγότερους σταυρούς σε ολόκληρη την χώρα!

Το θρίλερ της κορυφής για την εκλογή των ευρωβουλευτών δεν αφορούσε μόνο τους πρώτους, αλλά και τους τελευταίους οι οποίοι ανέμ...



Το θρίλερ της κορυφής για την εκλογή των ευρωβουλευτών δεν αφορούσε μόνο τους πρώτους, αλλά και τους τελευταίους οι οποίοι ανέμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα μετρώντας ψήφο ψήφο για να μην βγουν τελευταίοι...
Μπορεί ο Μανώλης Γλέζος να συγκέντρωσε το εξωφρενικό νούμερο, 445.800 σταυρούς, ωστόσο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ποιος συγκέντρωσε και το απόλυτα χαμηλό ρεκόρ. Βλέποντας τα αποτελέσματα της καταμέτρησης στο 100% όσον αφορά τα κόμματα που εξέλεξαν τελικά ευρωβουλευτή, βλέπουμε πως ο τελευταίος των τελευταίων υποψήφιος προέρχεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Πρόκειται για τον Ισαάκ Σπανούδη ο οποίος σε όλη την επικράτεια έλαβε 1.451 σταυρούς και όπως είναι φυσικό όχι μόνο βρέθηκε στην τελευταία θέση του ευρωψηφοδελτίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αλλά και όλων των υποψηφίων από τα κόμματα που εξέλεξαν ευρωβουλευτή.
Ο Ισαάκ Σπανούδης είναι 35 ετών, δικηγόρος στο επάγγελμα, απόφοιτος της Σορβόνης με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δημόσιο Δίκαιο και Δίκαιο και τις πρακτικές εργασιακών σχέσεων.

Οι τελευταίοι των άλλων κομμάτων
ΣΥΡΙΖΑ: Μεσάν Οσμάν Ουμίτ 15.285
Νέα Δημοκρατία: Καρανταή Ηλιάζ 10.867
Χρυσή Αυγή: Τζεμπέτζης Δημήτριος 6.662
ΕΛΙΑ: Μιερνίκ (Αργυράκου) Μαλγκρζάτα – Γιολάντα (Μαργαρίτα) 2.810
Το Ποτάμι: Πατέστος Κωνσταντίνος 2.519
ΚΚΕ: Χάτζογλου Μουράτ 3.602
Πηγή: koolnews.gr

2 σχόλια

  1. Κοπρόσκυλα πολιτικοί μετατρέψατε τον Ελληνικό λαό σε καταθλιπτικό, δυστυχισμένο, ζητιάνο και περίγελως του κόσμου. Τώρα θα τον ελαφρύνετε φορολογικά!!!!!!
    Η κατάρα του θα βαραίνει εσάς και τα παιδιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί άφωνος τη προσπάθεια "εξαγοράς" αντιμνημονιακών βουλευτών από τη ΝΔ, για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    Είμαστε μπροστά στη μεγαλύτερη πολιτική ανηθικότητα, άνθρωποι που εκλέχτηκαν από ανθρώπους- ψηφοφόρους αντιμνημονιακούς, να σύρονται παρασκηνιακά να στηρίζουν τα μνημόνια, τους φόρους και τα χαράτσια, δηλαδή να "μαχαιρώνουν" πισώπλατα όσους τους ψήφισαν και τους έστειλαν στη Βουλή για να πολεμήσουν το ΔΝΤ και το μνημόνιο, την εξαθλίωση των Ελλήνων. Κι αντί να παραδώσουν την έδρα τους, παραμένουν για να στηρίξουν, πάλι ερήμην του ελληνικού λαού, τη συγκυβέρνηση. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 1965, και οι Έλληνες δημοκρατικοί πολίτες βλέπουν την Ιστορία να επαναλαμβάνεται. Αλλά τα τότε πολιτικά κόμματα είχαν αποκαλύψει το πολιτικό παιχνίδι και ο κόσμος ήταν στους δρόμους. Τώρα, η αντιπολίτευση, πάλι είναι έρμαιο αντιδημοκρατικών πρακτικών.

    Διαλύουν τους ΑΝΕΛ, τη ΔΗΜΑΡ, ίσως και το Ποτάμι ( κόμμα μιας χρήσης για τις ευρωεκλογές ) για να κρατούν αιώνια την εξουσία, με τα παράκεντρα εξουσίας. Υπάρχει, όμως, και Θεός που βλέπει την αδικία και όλα αυτά εις βάρος του λαού... Το άδικο δεν ευλογείται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση