GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Με το σύζυγό μου γνωριστήκαμε με προξενιό»

Για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, τα παιδιά τους αλλά και τη περίοδος που έμεινε εκτός δουλειάς μίλη...


Για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, τα παιδιά τους αλλά και τη περίοδος που έμεινε εκτός δουλειάς μίλησε μεταξύ άλλων η Μπέτυ Μαγγίρα σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.
«Με «προξενιό» γνωριστήκαμε. Ο Βλοντάκης μας γνώρισε, η «προξενίτρα», που είναι και κουμπάρος μας», είπε αρχικά για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της και συνέχισε: «Με είχε δει ο Δημήτρης σε ένα περιοδικό και του άρεσα! Έτσι όπως ξεφύλλιζε το περιοδικό με είδε και είπε «μ» αρέσει αυτή η κοπέλα» και του είπε ο Αντώνης «την ξέρω». Και με προξένεψε μετά από λίγο καιρό, γιατί τότε εγώ δεν ήμουν μόνη μου, και είμαστε μαζί τώρα δώδεκα χρόνια», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα, καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα», το απόγευμα της Πέμπτης.
Μιλώντας για τη σχέση τους αλλά και τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνουν να την κρατούν ζωντανή αποκάλυψε:
«Τα «αστεράκια» στη σχέση τα διατηρείς με κόπο, μόχθο, με πολλή δουλειά και ιδρώτα! Ο έρωτας -έτσι όπως τον εννοούμε- περνάει μετά από κάποια φάση. Γίνεται πιο ουσιαστική αγάπη, πιο βαθύ συναίσθημα… Για να συντηρηθεί αυτό, γιατί η καθημερινότητα τον σκοτώνει τον έρωτα, πρέπει να καταβάλλεις προσπάθεια – ειδικά εμείς οι γυναίκες».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση