GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χίος: Αρπαξαν από το σπίτι ακόμη και τα… πόμολα!

Τραβούσαν τα… μαλλιά τους οι ιδιοκτήτες ενός εξοχικού στη Χίο όταν είδαν τι άφησαν -ή, μάλλον, τι δεν… άφησαν- οι άγνωστοι διαρρήκτε...


Τραβούσαν τα… μαλλιά τους οι ιδιοκτήτες ενός εξοχικού στη Χίο όταν είδαν τι άφησαν -ή, μάλλον, τι δεν… άφησαν- οι άγνωστοι διαρρήκτες που τρύπωσαν μέσα κατά την διάρκεια της απουσίας τους! Οι δράστες «έγδυσαν» κυριολεκτικά το σπίτι, αφού πήραν ακόμη και τα… πόμολα!
Τα μέλη της οικογένειας έφτασαν στην εξοχική κατοικία που βρίσκεται σε μια απόμερη περιοχή μεταξύ της Καλλιμασιάς και του Καταρράκτη για τις θερινές της διακοπές. Όμως, τους «κόπηκαν τα πόδια» όταν βρήκαν μόνο την… οικοδομή! Οι αδίστακτοι εισβολείς είχαν αρπάξει όλο τον οικιακό εξοπλισμό, είχαν «σηκώσει» τις ηλεκτρικές συσκευές και είχαν βγάλει ακόμη και τις… βρύσες και τα πόμολα από τις πόρτες! Η πρωτοφανής κλοπή καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Χίου που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.
*** Την ίδια ώρα, στον αποθηκευτικό χώρο ενός 65χρονου στην κοινότητα Πετρανά της Κοζάνης εισέβαλε ένας 55χρονος Αλβανός και άρπαξε ένα κοπτικό μηχάνημα αξίας 300 ευρώ. Η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και το μηχάνημα βρέθηκε στο σπίτι του αλλοδαπού και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο δράστης, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα και είχε πλαστή άδεια διαμονής και πλαστό διαβατήριο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για κλοπή, πλαστογραφία και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση