GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς έφτασαν στη Βουλή οι Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός

Περίπου στις 11:50 ξεκίνησε από τον Κορυδαλλό η αυτοκινητοπομπή που μετέφερε στη Βουλή τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολ...



Περίπου στις 11:50 ξεκίνησε από τον Κορυδαλλό η αυτοκινητοπομπή που μετέφερε στη Βουλή τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τους... επίσης προφυλακισμένους βουλευτές του, Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό. Έφτασε στο Κοινοβούλιο στις 12:14, με τα αυτοκίνητα που μετέφεσαν τους Μιχαλολιάκο, Παππά και Λαγό να μπαίνουν στο προαύλιο της Βουλής από την είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στα "λουλουδάδικα".

Και οι τρεις προφυλακισμένοι βουλευτές θα εμφανιστούν στην Ολομέλεια της Βουλής και θα μιλήσουν στο Σώμα κατά τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας τους.
Η μεταγωγή των τριών βουλευτών έγινε με αυστηρά μέτρα ασφαλείας ενώ ειδικό σχέδιο ακολουθήθηκε και αυτή τη φορά η Φρουρά της Βουλής με δεδομένη και την εντολή που έχει δώσει ο πρόεδρος του Σώματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης για αυστηρή εφαρμογή και σεβασμό των δικονομικών κανόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση