GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτολεμαΐδα: Πήρε άδεια από τη φυλακή και διέρρηξε τέσσερα μαγαζιά

Έπιασε… «δουλειά» αμέσως μόλις πήρε τακτική άδεια από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης της Κασσάνδρας, ένας 39χρονος Έλληνας που εξέτι...


Έπιασε… «δουλειά» αμέσως μόλις πήρε τακτική άδεια από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης της Κασσάνδρας, ένας 39χρονος Έλληνας που εξέτιε ποινή φυλάκισης για κλοπές. Μέσα σε λίγες ώρες διέρρηξε τρία μαγαζιά, αλλά στο τέταρτο δεν πρόλαβε να τρυπώσει.
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα, λίγη ώρα αφ’ ότου αποπειράθηκε να σπάσει τη βιτρίνα ενός καφενείου χωρίς να τα καταφέρει. Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής είχε διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο άλλα τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης και είχε κλέψει μικροποσά. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για κλοπή και στη συνέχεια επέστρεψε στο κελί του, αφού η άδειά του διακόπηκε.
Τρίκαλα: Με κλεμμένο λάπτοπ βρέθηκε ένας 55χρονος
Έβγαλε… «λαγό» ο τυχαίος έλεγχος που έκαναν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν 36χρονο Έλληνα στα Τρίκαλα. Ο φορητός υπολογιστής που είχε μαζί του μαζί με το φορτιστή του και ένα ποντίκι, αποδείχθηκε ότι είχαν κλαπεί την περασμένη Πέμπτη από το ηλεκτρολογείο ενός 55χρονου και του επιστράφηκαν, ενώ ο δράστης πήρε την άγουσα για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση