GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια καταδίωξη στην εθνική οδό απο Ηράκλειο προς Ρέθυμνο

Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, όταν αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου στο ύψος του Φόδελε...


Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, όταν αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου στο ύψος του Φόδελε ήθελαν να ελέγξουν ένα ιδιωτικής χρήσης πολυτελές αυτοκίνητο – τζιπ Mercedes το οποίο κατευθυνόταν προς Ρέθυμνο κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του τζιπ, δεν σταμάτησε αλλά επιτάχυνε, με αποτέλεσμα να καταδιωχθεί απο το τζιπ του ΤΑΕ, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων.
Όμως στην διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός του πολυτελούς τζιπ, επεχείρησε να χτυπήσει το αυτοκίνητο των αστυνομικών και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσπάθησε να σπρώξει το αστυνομικό όχημα εκτός δρόμου.
Μάλιστα απο τα χτυπήματα του οδηγού του αυτοκινήτου, το τζίπ των ΤΑΕ υπέστη βλάβη και ακινητοποιήθηκε, ευτυχώς χωρίς να τραυματισθεί κάποιος αστυνομικός, ενώ το πολυτελές τζιπ διέφυγε, αν και είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία του οδηγού είναι γνωστά στην ΕΛ.ΑΣ.
Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση