GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κ. Παπακώστα κράτησε ως Διευθύντρια της στο υπουργείο Υγείας (από την Ζ. Μακρή) μια απόφοιτη Λυκείου!

Με θέμα "αναξιοκρατικός διορισμός απόφοιτης Λυκείου ως μετακλητής Διευθύντριας" είναι η Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή η βουλε...

Με θέμα "αναξιοκρατικός διορισμός απόφοιτης Λυκείου ως μετακλητής Διευθύντριας" είναι η Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής Μαρίνα Χρυσοβελώνη για την πρώην και νυν υφυπουργό Υγείας.
Το κείμενό της:

Ερώτηση
προς τον υπουργό Υγείας κ. Βορίδη
προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Χαρδούβελη
προς τον υπουργό Διοικ. Μεταρρύθμισης & Ηλεκ. Διακυβέρνησης κ. Μητσοτάκη

Σε χθεσινή παρέμβαση της στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA TV η προκάτοχος της κ. Παπακώστα Ζ. Μακρή απάντησε για το ζήτημα του αναξιοκρατικού διορισμού της συνεργάτιδας της κ. Χατζηβασιλείου, σε διευθυντική θέση στο υπουργείο Υγείας.
Υπενθυμίζεται πως επί υπουργίας Μακρή η εν λόγω κυρία διορίσθηκε στο γραφείο της ίδιας ως μετακλητή διευθύντρια, με μόνο προσόν το απολυτήριο Λυκείου!
Επειδή χθες η κ. Μακρή δήλωσε πως η κ. Παπακώστα διατηρεί στη θέση της (!) την συγκεκριμένη μετακλητή, καθώς προφανώς την έχει συμπεριλάβει στην μέχρι τώρα αδημοσίευτη απόφαση συγκρότησης του δικού της υπουργικού γραφείου, ερωτάσθε:
Αληθεύει ότι η κ. Χατζηβασιλείου παραμένει στη θέση της διευθύντριας με μόνο προσόν το απολυτήριο Λυκείου;
Πόσοι διευθυντές στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Υγείας είναι απόφοιτοι Λυκείου (κατηγορίας ΔΕ);
Θα φροντίσει ο κ. Μητσοτάκης στο νομοσχέδιο που κατά σύμπτωση κατέθεσε χθες στη Βουλή για τους προϊσταμένους δημοσίων υπηρεσιών να κλείσει το «παράθυρο» διορισμού μετακλητών κατηγορίας ΔΕ ως διευθυντών σε πολιτικά γραφεία;
Θα εισηγηθεί άμεσα το υπουργείο Οικονομικών να καταργηθεί η απαράδεκτη διάταξη βάσει της οποίας λαμβάνουν χαριστικά αποδοχές κατηγορίας ΠΕ διευθυντές πολιτικών γραφείων υπουργών, αν και είναι απόφοιτοι Λυκείου;
Αθήνα, 24.6.2014
H ερωτώσα Βουλευτής
Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Βουλευτής Μαγνησίας

2 σχόλια

  1. Μωρή καριόλα δικαίωμα της εὶναι να βάζει διευθύντρια της αρεσκείας της και όχι της δικιάς σου.
    Πολλοί απόφοιτοι λυκείου είναι σκάλες καλύτεροι από εσάς που αγοράσατε τα πτυχία σας με 1000 ευρώ και δεν είναι απόβλητα της κοινωνίας σαν και εσάς.
    Την Ελλάδα την έφεραν εδώ κάτι διδακτορικά ναααα και όχι απόφοιτοι λυκείου.
    Καλά που μας είπες ότι οι απόφοιτοι λυκείου είναι για πέταμα να ξέρουμε να μήν σας ψηφίσουμε εμείς οι "αγράμματοι".
    Θα σας ψηφίσουν οι όμοιοι σας τα λαμόγια με πτυχίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α διαφωνώ η βουλή χρειάζεται επιστήμονες για να κλέβουν επιστημονικά.
    Τώρα τι επιστημονικό έργο κάνουν οι βουλευτές αφού το μόνο πού κάνουν είναι να ψηφίζουν ότι τους λένε χωρίς καν να διαβάζουν τι λέει ο νόμος υπό ψήφιση, κάτι που και οι πίθηκοι το κάνουν εύκολα, δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση