GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρίες προσκυνητών του Αγίου Ορους για το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Του Γιώργου Θεοχάρη Πολλοί επισκέπτες του Αγίου Ορους διαμαρτυρήθηκαν κατά καιρούς στο... ''Αγιορείτικο Βήμα''...



Του Γιώργου Θεοχάρη

Πολλοί επισκέπτες του Αγίου Ορους διαμαρτυρήθηκαν κατά καιρούς στο... ''Αγιορείτικο Βήμα'' για την εξυπηρέτηση του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής με το οποίο ταξιδεύουν όχι μόνο Ελληνες αλλά και αλλοδαποί επισκέπτες.

Τελευταία παρατηρήθηκε το φαινόμενο οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής να διαθέτουν λεωφορεία για το δρομολόγιο Ουρανούπολη-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα που δεν εκπληρώνουν τις στοιχειώδης προϋποθέσεις ποιοτικών υπηρεσιών προς τους επιβάτες.Είναι πεπαλαιωμένα λεωφωρεία με φθαρμένους διαδρόμους και θέσεις και δεν πληρούν τις συνθήκες καθαριότητας.

Επίσης, κάτι αλλο που παρατηρήθκε τελευταία είναι ότι οι επισκέπτες αδυνατούν ακόμα και να απολαύσουν την όμορφη διαδρομή από Θεσσαλονίκη για Ουρανούπολη καθώς οι υοαλοπίνακες των λεοφωρείων είναι φθαρμένοι και ακάθαρτοι!

Απογοητευμένοι δηλώνουν αλλοδαποί επιβάτες-προσκυνητές οι οποίοι συγκρίνουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες στις χώρες τους.

Με δεδομένη και την θερινή τουριστική περιοδού δεν δικαιολογείται στους ιθύνοντες του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής να διατηρούν αυτά τα οχήματα ακόμα εν κινήσει που έπρεπε να αποσυρθούν εδώ και καιρό. Η αντικατάστασή τους ή η επισκευή τους ώστε ο επιβάτης να τυγχάνει αξιοπρεπούς και 'πολιτισμένης'' μετακίνησης είναι αναγκαία και επιτακτική.
Η τωρινή κατάσταση δυσφημίζει τη χώρα μας στους ξένους επισκέπετες-προσκυνητές! agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση