GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργισμένος (πάλι...) ο Καραμανλής: Θεωρεί προβοκάτσια από το Μαξίμου τα περί υποψηφιότητάς του για την προεδρία...

Πάρις Κουρτζίδης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εξοργισμένος ο Καραμανλής... με GAP, Σημίτη και (εξαπτέρυγων) Σαμαρά!!! Όπως είμαι σε θέση να γνωρ...


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εξοργισμένος ο Καραμανλής... με GAP, Σημίτη και (εξαπτέρυγων) Σαμαρά!!!
Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω ο πρώην πρωθυπουργός, τα έχει πάρει -κυριολεκτικά- στο κρανίο με τους βουλευτές που βγαίνουν στα κανάλια και επιχειρηματολογούν υπέρ της υποψηφιότητας του για την Προεδρία της Δημοκρατίας, θεωρώντας ότι αυτό υποκινείται σκοπίμως απ’ το Μέγαρο Μαξίμου και την Συγγρού, καθώς ο ίδιος έχει κάνει απολύτως ξεκάθαρο και σαφές στον Αντώνη Σαμαρά ότι δεν τον ενδιαφέρει να γίνει «γείτονας» του...
Στην κορυφή της black list του Κώστα Καραμανλή «πρώτος και καλύτερος» βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, που διακινεί το σενάριο αυτό -εκτιμάται σκοπίμως- και δίνει σε πολλούς γαλάζιους βουλευτές ως «γραμμή» την πληροφορία αυτή, οι οποίοι -άλλοι βλακωδώς κι άλλοι σκοπίμως- την αναπαράγουν.
Την ίδια ώρα, ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος της ΝΔ φέρεται να «πνέει μένεα», όσον αφορά στις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος «αντί να απολογείται για το στημένο παιχνίδι που έπαιξε σε βάρος της χώρας, ζητάει και τα ρέστα»! Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, προέβη στο εξής σχόλιο απευθυνόμενος σε στενό του συνεργάτη: «Περιμένω να δω την επίσημη αντίδραση μας, γιατί πολλά του τα έχω ήδη, του Αντώνη, μαζεμένα… Το ποτήρι έχει αρχίσει να ξεχειλίζει… Δεν πρόκειται να δεχτώ άλλο τέτοιες ανοίκειες επιθέσεις του Παπανδρέου και των Παπανδρεϊκών, ούτε ο ίδιος ο Σαμαράς να επιτρέπει στο σύστημα Σημίτη να κυβερνά και να ξεπουλά τον τόπο»!!!
Τις τελευταίες ώρες, συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή διαψεύδουν το σενάριο της υποψηφιότητας του για την ΠτΔ, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν τον αφορά και προχωρούν στην εκτίμηση ότι «ορισμένοι στο Μαξίμου θέλουν να παίξουν άσχημο παιχνίδι σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, ώστε όταν ναυαγήσει η εσπευσμένη πρωτοβουλία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, από τον Σαμαρά, το φθινόπωρο, να φορτώσουν στον Καραμανλή την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και την επερχόμενη ήττα της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ και δη τον Αλέξη Τσίπρα».
Το βέβαιο πάντως είναι ότι τον Κώστα Καραμανλή δεν πρόκειται να τον εγκλωβίσουν «χρίζοντας» τον διάδοχο του Κάρολου Παπούλια. Άκρως ενδεικτική, αλλά και κατηγορηματική, είναι η οργισμένη ατάκα σε συνομιλητή του: «Τις μ.λ….ς που έλεγα και έκανα εγώ σ’ άλλους, δεν πρόκειται να δεχτώ να λένε και να κάνουν αυτοί σε μένα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είμαι υποψήφιος για την ΠτΔ, ούτε το προσεχές φθινόπωρο, ούτε την άνοιξη του 2015. Κι αυτό το έχω ήδη ξεκαθαρίσει κατηγορηματικά του Σαμαρά»!!!

4 σχόλια

  1. Τί μας λες ρε "μεγάλε" Καραμανλή!
    Για την απογραφή που έκανε, αμφισβητώντας τα στατιστικά στοιχεία, ο ηλίθιος υπουργός σου ο Αλογοσκούφης, και μας εξευτέλισε διεθνώς, δεν λες τίποτα!
    Για την "αύξηση" του εθνικού εισοδήματος από την πορνεία, του ίδιου ηλίθιου Αλογοσκούφη, πάλι δεν λες τίποτα!
    Για τα "μαξιλαράκια" των δανείων που έπαιρνε ο άλλος ηλίθιος υπουργός σου ο Παπαθανασίου, πάλι δεν λες τίποτα!
    Εσύ, όμως, και οι υπουργοί σου δεν πεινάτε.
    Εμάς καταδίκασες στη ατέλειωτη φτώχεια...
    Και δεν κοκκινίζεις άθλιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί μας λες ρε "μεγάλε" Καραμανλή!
    Για την απογραφή που έκανε, αμφισβητώντας τα στατιστικά στοιχεία, ο ηλίθιος υπουργός σου ο Αλογοσκούφης, και μας εξευτέλισε διεθνώς, δεν λες τίποτα!
    Για την "αύξηση" του εθνικού εισοδήματος από την πορνεία, του ίδιου ηλίθιου Αλογοσκούφη, πάλι δεν λες τίποτα!
    Για τα "μαξιλαράκια" των δανείων που έπαιρνε ο άλλος ηλίθιος υπουργός σου ο Παπαθανασίου, πάλι δεν λες τίποτα!
    Εσύ, όμως, και οι υπουργοί σου δεν πεινάτε.
    Εμάς καταδίκασες στην ατέλειωτη φτώχεια...
    Και δεν κοκκινίζεις άθλιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι ασχολείστε με τον Σουβλακολάγνο Μπουχέσα της Ραφήνας;;

    Ο Κωστάκης Καραμανλής εξελέγη το 2004 για να τιμωρήσει το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ, αλλά δε βρήκε ούτε έναν αμαρτωλό η κλέφτη να τον οδηγήσει στην φυλακή, πρόσθεσε όμως τις δικές του συμμορίες … Βατοπαιδινούς, Ομολογιάρχες, Οφσοριάρχες, Κοτεράρχες, Πισινάρχες, Βιλάρχες, Αυλάρχες και πολλούς μα παρά πολλούς ξενό-γαμ-ιά-δες!!! …( Λιάπιδες, Ζαχοπουλαίους, Βαρθολομαίους ,Αρούληδες ) και άλλους πολλούς γαμιστερούς ομορφάντρες… που εκβίαζαν την σεξουαλική επαφή, με προστασία την καραμπινάτη κατάχρηση εξουσίας της φουστοκρατούμενης Νέας Δημοκρατίας..

    …Από το 2004 ο Καραμανλής και η κυβέρνηση ΝΔ έθαψε τα στοιχεία της διαφθοράς που είχε ,φτιάχνοντας εξεταστικές επιτροπές συγκάλυψης με υπόλογους “ βολευτές” όπως πχ ο Μαρκοντοράκης, ο Τραγασιουφάκης, ο Μειμαροντοράκης, ο Βουλγαροντοράκης και λοιπά φρόκαλα της Ντοροφαυλοκρατίας … κτλ…

    Ανέθεσε χωρίς έλεγχο την οικονομία στον Αλογοσκούφη (από τα GOLDEN BOYS της Goldman Sachs ), τα δημόσια έργα στον Σουφλιά (τον φίλο του Κούτρα του Μπομπο-Ληστάν ), στον πλαστογράφο Λιάπη και στον γαμίκο Ζαχόπουλο τον Ελληνικό … “Πολιτισμό” και όλα τα υπόλοιπα στον αγράμματο κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον Ρουσό…(τον σύζυγο της χρυσοφόρου …Μάρας )

    Ο Σπ. Σπηλιωτόπουλος (υπουργός της Ν.Δ.το 1996 ) πρόωρα κατήγγελλε ουσιαστικά την τότε κυβέρνηση και την ηγεσία της «…ότι συμβιβάστηκε με τη διαφθορά και ότι αρνήθηκε να προχωρήσει στην κάθαρση… διαχωρίζοντας εγκαίρως τη θέση του από αυτά τα “απογοητευτικά φαινόμενα”…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χεστηκαμε αν θα πας για προεδρος η οχι.
    αλλα ο λαος μας παντα επιβραβευει τους
    αχρηστους,οποτε ολα ειναι πιθανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση