ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ο ντροπαλός τυπάκος και μια πανέμορφη γυναίκα...

Share it:
Ένας πολύ ντροπαλός τυπάκος μπαίνει σ ένα μπαρ και βλέπει μια πανέμορφη γυναίκα να πίνει μόνη της..
Αφού για μια ολόκληρη ώρα μαζεύει όσο κουράγιο του χρειάζεται, τελικά την πλησιάζει και της λέει πολύ προσεκτικά:…
- «Μμμ…Θα σε πείραζε αν μιλούσαμε για λίγο;»
Αυτή απαντάει με την πιο δυνατή φωνή που μπορεί να βγάλει:
- «Όχι. Δεν θα κοιμηθούμε μαζί απόψε!»
Τα μάτια όλων στρέφονται επάνω τους.
Και ο φιλαράκος μας, φυσικά, έχει γίνει κατακόκκινος από ντροπή και με το ζόρι σέρνεται πίσω στο τραπέζι του.
Μετά από λίγη ώρα, η γυναίκα τον πλησιάζει και λέει:
- «Συγνώμη εάν σε πρόσβαλα.
Ξέρεις… είμαι φοιτήτρια της ψυχολογίας, στο πτυχίο, και κάνω μια έρευνα για το πώς αντιδρούν οι άνθρωποι όταν έρχονται σε δύσκολη θέση, όταν εκτίθενται… ξέρεις, όταν βρεθούν σε καταστάσεις που τους ντροπιάζουν»

Και ο τυπάκος, με όση δύναμη έχουν τα πνευμόνια του:
- «Τι εννοείς όταν λες… Με 300 ευρώ;»!!!!!!!!!!!!!
Share it:
Reactions:

Χιούμορ

Σχολιάστε το άρθρο:

2 comments:

  1. ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ..ΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΕΛΟΠΕΤΑΧΤΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ Η ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΔΥΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ .ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΚΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ .ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ..ΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΕΛΟΠΕΤΑΧΤΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ Η ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΔΥΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ .ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΚΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ .ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση