GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοντά στη παραμονή ο Νάτχο

Δύο δυνατά όπλα έχει ο ΠΑΟΚ στη μάχη που δίνει για να διατηρήσει τον Μπίμπρας Νάτχο στο ρόστερ του. Είχε φάνει πριν το τέλος τ...



Δύο δυνατά όπλα έχει ο ΠΑΟΚ στη μάχη που δίνει για να διατηρήσει τον Μπίμπρας Νάτχο στο ρόστερ του.
Είχε φάνει πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ότι Ιβάν Σαββίδη θέλει να κρατήσει στην ομάδα τον Ισραηλινό μέσο, για αυτό και του πρότεινε συμβόλαιο με απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ. Μέχρι στιγμής οι υπόλοιπες προτάσεις που έχει δεχθεί ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι στα μισά χρήματα από αυτά που του δίνει η ελληνική ομάδα.
Αυτό οφείλεται και στο διαβατήριο του Νάτχο. Υπάρχει μια λεπτομέρεια που κάνει απαγορευτική την παραμονή του σε κάποιες χώρες. Εκτός από τη σφραγίδα του Ισραήλ, έχει παλαιστινιακή. Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται οι «μνηστήρες» και αυξάνονται οι πιθανότητες να πει το «ναι».
Ο πρώην χαφ της Ρουμπίν Καζάν δεν έχει απαντήσει ακόμη και περιμένει ενημέρωση από τον ατζέντη του για τυχόν κίνηση από άλλους συλλόγους, ενώ ο ίδιος έχει μεγάλη επιθυμία να αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ήρθε η επιβεβαίωση
Έχουν γραφτεί πολλά ονόματα για τον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό και ταυτόχρονα έχουν έρθει πολλές διαψεύσεις από τους ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο, συνέβη το αντίθετο για τον Σαϊντί Ντιμπαζοκίνζα. Ο Τύπος της Πολωνίας έκανε λόγο τις προηγούμενες ημέρες για ενδιαφέρον για τον 27χρονο εξτρέμ από το Μπουρουντί που αγωνίζεται στην KS Κρακόβια τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πλέον, επιβεβαιώνει η ΠΑΕ ότι εξετάζει σοβαρά τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση