GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανδραβίδα: Ανήλικος χτύπησε με ρόπαλο ηλικιωμένη και τη λήστεψε!

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα όταν, τη στιγμή που πάρκαρε το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της στην Ανδραβίδα, δ...


Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα όταν, τη στιγμή που πάρκαρε το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της στην Ανδραβίδα, δέχθηκε επίθεση από έναν κουκουλοφόρο ο οποίος έσπασε το τζάμι του συνοδηγού με ένα ρόπαλο, τη χτύπησε και άρπαξε την τσάντα της!
Η 79χρονη γυναίκα προσπάθησε να συγκρατήσει την τσάντα, αλλά ο δράστης τη χτύπησε στο αριστερό χέρι με το ρόπαλο που χρησιμοποίησε για να σπάσει το τζάμι και την τραυμάτισε. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε. Όμως, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να εξιχνιάσουν τη ληστεία και να διαπιστώσουν ότι ο δράστης ήταν ένας Αλβανός μόλις… 15 χρόνων! Ο ανήλικος κακοποιός συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε δίωξη για ληστεία και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.
*** Δεν πρόλαβε να διαφύγει ο 35χρονος Έλληνας που λήστεψε έναν 24χρονο με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου στην Αλεξανδρούπολη και του άρπαξε 40 ευρώ. Το θύμα έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας την περιγραφή του δράστη που τράπηκε σε φυγή και, μετά από εκτεταμένες έρευνες, συνελήφθη. Πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό που έχει απασχολήσει επανειλημμένα για κλοπές και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση