GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλακάουτ στο διυλιστήριο των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο

Μπλακάουτ σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο διυλιστήριο των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο. Όπως ενημερώνει η εταιρεία «ως αποτέλεσμα της...


Μπλακάουτ σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο διυλιστήριο των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο. Όπως ενημερώνει η εταιρεία «ως αποτέλεσμα της διακοπής και μέχρι την υποκατάσταση της παροχής από τους υποσταθμούς του διυλιστηρίου, διακόπηκε ολοκληρωτικά και με απόλυτη ασφάλεια η λειτουργία του διυλιστηρίου».
Παρόλα αυτά ανησυχία προκάλεσε στους κατοίκους της περιοχής η ολιγόλεπτη, κατά τα ΕΛΠΕ, καύση πετρελαίου στην τσιμινιέρα του διυλιστηρίου, ενέργεια που «προβλέπεται από τον σχεδιασμό του, για το ασφαλές σταμάτημα της λειτουργίας».
Σύμφωνα με τα ΕΛΠΕ έχει ήδη ξεκινήσει η σταδιακή επαναφορά της λειτουργίας του διυλιστηρίου ενώ η εταιρεία ζητά «την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής για την όχληση και την ανησυχία που προκλήθηκε».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση