GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει Πρίντεζη και Μάντζαρη η «Γαλατά»

Η Γαλατάσαραϊ δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια βλέποντας να ανεβαίνει στα ύψη το μπάτζετ των Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς κ...


Η Γαλατάσαραϊ δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια βλέποντας να ανεβαίνει στα ύψη το μπάτζετ των Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Πληροφορίες αναφέρουν πως το μπάτζετ της θα αγγίξει την επόμενη σεζόν τα 30 εκατ. ευρώ και ήδη έχει βάλει υψηλούς μεταγραφικούς στόχους.
Οι πρωταθλητές Τουρκίας φέρονται να κινούνται δυναμικά για την απόκτηση των Γιώργου Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη. Μάλιστα στον πρώτο, σύμφωνα με το Sportando, προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με αποδοχές άνω του 1 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Ασφαλώς, βέβαια, όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Οι δύο παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το 2015 και σε κάθε περίπτωση αποφασίζει η ΚΑΕ, που ήδη έχει κάνει συζητήσεις (άκαρπες για την ώρα) με τον Βαγγέλη Μάντζαρη και προτίθεται να μιλήσει προσεχώς και με τον Γιώργο Πρίντεζη.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση