GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπάλληλος «μαϊμού» του υπουργείου Οικονομικών εξαπατούσε ηλικιωμένους

Άλλη μια δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος της 43χρονης απατεώνισσας που εμφανίζεται μαζί με μια άγνωστη ακόμη συνεργό της σε ηλικιωμ...


Άλλη μια δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος της 43χρονης απατεώνισσας που εμφανίζεται μαζί με μια άγνωστη ακόμη συνεργό της σε ηλικιωμένους παριστάνοντας τις υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών και ξαφρίζουν τις οικονομίες τους. Μόνο σε ένα πρωινό, πριν από δεκαπέντε ημέρες, εξαπάτησαν δυο θύματα σε Τρίκαλα και Βόλο!
Το περασμένο Σάββατο είχε αποκαλυφθεί ότι στις 10 Ιουνίου οι αδίστακτες δράστιδες είχαν πείσει έναν 83χρονο στα Τρίκαλα να τους παραδώσει 2.550 ευρώ, δήθεν για να διευθετήσουν τη φορολογική υπόθεση του παιδιού του. Η 43χρονη αναγνωρίστηκε ως μια από τις απατεώνισσες -που μάλιστα είχαν κλέψει κοσμήματα από το σπίτι του ηλικιωμένου χωρίς να τις αντιληφθεί- και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Η έρευνα, όμως, συνεχίστηκε και εξακριβώθηκε ότι η ίδια υπάλληλος «μαϊμού» του υπουργείου Οικονομικών είχε εξαπατήσει την ίδια ημέρα και μια 70χρονη γυναίκα στο Βόλο! Της συστήθηκε ως μέλος θρησκευτικού φορέα που τάχα θα τη βοηθούσε σε οικονομική της υπόθεση, την έπεισε να της δώσει 1.000 ευρώ και τα χρυσαφικά της και έγινε καπνός! Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο γυναικών βρίσκονται σε εξέλιξη.
*** Τις μοναχές παρίσταναν δύο γυναίκες ηλικίας 24 και 45 χρόνων που συνελήφθησαν στο Μεγανήσι της Λευκάδας, όταν εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να πωλούσε σε περαστικούς εκκλησιαστικά είδη. Οι δύο δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που τους άσκησε δίωξη για αντιποίηση στολής και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εράνων, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν εκκλησιαστικές εικόνες, σταυροί, κομποσκοίνια, μπρελόκ και 199 ευρώ.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση