GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχαν διαπράξει δεκάδες ληστείες

Δύο Αλβανοί, ηλικίας 26 και 34 ετών, οι οποίοι είναι ήδη έγκλειστοι στις Δικαστικές Φυλακές Λάρισας για... διακεκριμένες περιπ...



Δύο Αλβανοί, ηλικίας 26 και 34 ετών, οι οποίοι είναι ήδη έγκλειστοι στις Δικαστικές Φυλακές Λάρισας για... διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, φέρονται ως δράστες διαρρήξεων δεκάδων σπιτιών στους νομούς Αργολίδας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας και Ημαθίας.

Από το αστυνομικό τμήμα Κρανιδίου και την ασφάλεια Ναυπλίου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, από τις αρχές Οκτωβρίου του 2013, οι δύο δράστες φέρονται να είχαν διαπράξει 57 διαρρήξεις και κλοπές σε 26 σπίτια στην Αργολίδα, σε 16 στη Θεσσαλονίκη, σε οκτώ στη Χαλκιδική, σε πέντε στην Πιερία και σε δύο στην Ημαθία. Συνολικά, από την εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των οποίων η αξία ξεπερνά τις 290.000 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση