GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χανιά: Έκαναν το γραφείο ευρέσεως εργασίας… σκλαβοπάζαρο

Εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη των ανέργων Ελλήνων και ξένων, ένας 64χρονος και μια 27χρονη από τα Χανιά, είχαν στήσει ένα γραφείο ευρέ...


Εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη των ανέργων Ελλήνων και ξένων, ένας 64χρονος και μια 27χρονη από τα Χανιά, είχαν στήσει ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας, το οποίο όχι μόνο ήταν παράνομο, αλλά επιπλέον εκμεταλλευόταν με το χειρότερο τρόπο τους δύστυχους ανθρώπους που κατέφευγαν εκεί για να βρουν ένα μεροκάματο.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, oι πληροφορίες από τη δραστηριότητα του εν λόγω «γραφείου» είχαν φτάσει στις αστυνομικές αρχές των Χανίων, οι οποίες μετά από έρευνα διαπίστωσαν πως το «γραφείο» αναρτούσε αγγελίες στον Τύπο και εξέδιδε διαφημιστικές κάρτες προσφοράς υπηρεσιών, ενώ δεν είχε την προβλεπόμενη άδεια από τη Διεύθυνση Απασχόλησης του Υπουργείου Εργασίας.

Το βράδυ της Τρίτης 10 Ιουνίου, αστυνομικός υποδυόμενος τον άνεργο, πήγε στο γραφείο στην συνοικία της Σπλάντζιας και μετά από υπόδειξη του 64χρονου συμπλήρωσε αίτηση εγγραφής και πλήρωσε ένα χρηματικό ποσό.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση