GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρατζαφέρης προς Σαμαρά…‏

Παίρνει τηλέφωνο ο Καρατζαφέρης το Σαμαρά και του λέει: κοίτα Αντώνη, σου έχω δώσει δύο από τα καλύτερα παιδιά μου. Τον Άδωνη και το Βορί...

Παίρνει τηλέφωνο ο Καρατζαφέρης το Σαμαρά και του λέει: κοίτα Αντώνη, σου έχω δώσει δύο από τα καλύτερα παιδιά μου. Τον Άδωνη και το Βορίδη, και θέλω να μου τους προσέχεις!
Αντώνης: Γιατί πρόεδρε έχεις κανένα παράπονο; Υπουργούς τους έκανα και τους δύο
Καρατζαφέρης: Σε ευχαριστώ Αντώνη για όλα και θέλω να ξέρεις ότι το ΛΑΟΣ θα είναι πάντα το κρυφό χαρτί της Νέας Δημοκρατίας!!!

Νιόνιος Δ.

1 σχόλιο

  1. Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε τον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ!

    «Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε αγωνιζόμενο της ΕΡΤ έξω από το Ραδιομέγαρο”. Η είδηση από ταο twitter κάνει το γύρο των ΜΜΕ.

    Όπως πληροφορούν εργαζόμενοι από το ραδιομέγαρο ο σεκιουριτάς πήγε, κατόπιν εντολής, να κατεβάσει τη μαύρη σημαία για τους νεκρούς του αγώνα που έχει τοποθετηθει στο σημείο όπου σκοτώθηκε το καλοκαίρι ο Αχιλλέας Παναγούλης, αλληλέγγυος.

    Ο γενικός γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασσιμάτης τον πλησίασε για να του πει να μην το κάνει και να γυρίσει πίσω. Τότε ο σεκιουριτάς...
    έβγαλε φαλτσέτα και τον μαχαίρωσε στο χέρι και την παλάμη. Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονται γιατροί και δυνάμεις της ΔΕΛΤΑ.

    ΠΌΤΕ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΆ; ...ΜΌΝΟ ΜΕ ΌΠΛΑ ΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση