GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδειασε το λογαριασμό με κλεμμένη κάρτα ανάληψης

Ο δράστης δεν βρήκε τα χρήματα που περίμενε και, σαν να μην έφτανε αυτό, αναγνωρίστηκε από το βίντεο της κάμερας του Α.Τ.Μ.! Η κλοπ...


Ο δράστης δεν βρήκε τα χρήματα που περίμενε και, σαν να μην έφτανε αυτό, αναγνωρίστηκε από το βίντεο της κάμερας του Α.Τ.Μ.!
Η κλοπή μέσα από το πορτοφόλι της 23χρονης γυναίκας είχε γίνει στις 18 Απριλίου και ο 38χρονος δράστης είχε βρει μόλις 200 ευρώ στον λογαριασμό της, τα οποία «σήκωσε» με την κλεμμένη κάρτα.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξασφάλισαν το οπτικό υλικό από την κάμερα του μηχανήματος και κατάφεραν να εξακριβώσουν την ταυτότητα του κλέφτη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας υποβλήθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος μιας 23χρονης Ελληνίδας, η οποία αναγνωρίστηκε ως δράστιδα της κλοπής που είχε γίνει στις 6 του περασμένου Φεβρουαρίου από το σπίτι μιας 61χρονης στην πόλη της Πρέβεζας. Η νεαρή, με τη μέθοδο της απασχόλησης, είχε αρπάξει τότε 530 ευρώ.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση