GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΣΗΕΑ επισκέπτεται σχολεία της Κύπρου

Για την Κύπρο, αναχώρησε σήμερα αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να επισκεφθεί τα σχολεία των χωριών Φαρμακά Καμπιού...



Για την Κύπρο, αναχώρησε σήμερα αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να επισκεφθεί τα σχολεία των χωριών Φαρμακά Καμπιού στη Λευκωσία και Ριζοκάρπασου στην κατεχόμενη Καρπασία, τα οποία η Ένωση έχει υιοθετήσει με αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της από το 2000 και το 2004 αντίστοιχα.

Κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, αντιπροσωπεία της Ένωσης επισκέπτεται τα κυπριακά σχολεία, προσφέροντας με κάθε τρόπο τη στήριξή της, χαρίζοντας δώρα στα παιδιά.

Ειδικά στο Ριζοκάρπασο, στο μοναδικό χωριό των κατεχομένων, όπου ζει Ελληνισμός και όπου η κυπριακή κυβέρνηση κατάφερε να λειτουργήσει το ελληνικό σχολείο με δυσκολίες, η επίσκεψη της ελληνικής δημοσιογραφικής αντιπροσωπείας προκαλεί πάντα μεγάλη συγκίνηση.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Κύπρο, τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ θα έχουν συναντήσεις με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, τον πρόεδρο της Βουλής, Γιαννάκη Ομήρου, και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο Β’.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση