GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μας έχουν στοχοποιήσει ως αποδιοπομπαίους τράγους»

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανακοίνωσε ότι εντός των ημερών θα καταθέσει επισήμως προς τον Κύπριο Γενικό Εισαγγελέα το περιεχόμενο καταγγε...


Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανακοίνωσε ότι εντός των ημερών θα καταθέσει επισήμως προς τον Κύπριο Γενικό Εισαγγελέα το περιεχόμενο καταγγελιών του, προκειμένου να προχωρήσει στην εκ του νόμου έρευνα για την ενδεχόμενη διάπραξη ποινικών αδικημάτων από το πολιτικοοικονομικό, όπως το χαρακτηρίζει, κατεστημένο της Κύπρου.
Σε γραπτή δήλωση ο κ. Βγενόπουλος υποστηρίζει ότι «το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο της Κύπρου για μήνες τώρα έχει επιλέξει και στοχοποιήσει, για προφανείς λόγους κυρίως εμένα, αλλά και Ελλαδίτες συναδέλφους μου, ως τους αποδιοπομπαίους τράγους και τα εξιλαστήρια θύματα της οικονομικής καταστροφής».
Επίσης, αναφέρει ότι τυγχάνει δυσμενούς μεταχείρισης και ότι έχει την πεποίθηση πως τα διαδραματιζόμενα εναντίον του «δεν συνάδουν με την λειτουργία της Κυπριακής Δημοκρατίας ως Κράτος Δικαίου».
Ο κ. Βγενόπουλος αναφέρει ότι οι πρόσφατες καταγγελίες του «για σοβαρά σκάνδαλα και ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, αντιμετωπίσθηκαν μέχρι στιγμής με έκδηλη αμηχανία και σιωπή ενοχής από τα μέλη του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου, αποδεικνύοντας την πρόθεση τους για κάλυψη των ευθυνών των δικών τους και των προστατευόμενών τους».
Τέλος, προειδοποιεί ότι «το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο της Κύπρου κάνει λάθος, εάν πιστεύει ότι με την πολιτική του στρουθοκαμηλισμού θα αποφύγει την έρευνα και την απόδοση ευθυνών».
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Οπου παει ο κυριος αυτος τα εχει διαλυσει ολα..Παναθηναικος ,Μαρφιν,κλπ ενω ειναι αποριας αξιον γιατι καθυστερηση παραπομπη του στα δικαστηρια για το φονο των υπαλληλων της τραπεζας,γνωστου οντως απο την πρωτη ημερα του εκβιασμου των υπαλληλων να μην απεργησουν και να δουλεψουν σε ενα καταστημα με ανυπαρκτα μετρα πυροπροστασιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση