GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρούλα Κορομηλά θέλει να ξαναπαρουσιάσει πρωινή εκπομπή

Για την επιθυμία της να ξαναπαρουσιάσει πρωινή εκπομπή, τα φετινά πρωινά προγράμματα και τη νέα γενιά παρουσιαστών, μίλησε η Ρούλα Κορομη...

Για την επιθυμία της να ξαναπαρουσιάσει πρωινή εκπομπή, τα φετινά πρωινά προγράμματα και τη νέα γενιά παρουσιαστών, μίλησε η Ρούλα Κορομηλά σε συνέντευξή της στο "Βήμα".
Η Ρούλα Κορομηλά είπε ότι θα ξαναέκανε πρωινό αν της γινόταν πρόταση. "Αν ερχόταν ένα κανάλι και μου έλεγε "Ρούλα, έλα εδώ, φέρε ιδέες και στήσε ένα νέο πρωινό πρόγραμμα" θα δεχόμουν βεβαίως. Εννοείται ότι με ενδιαφέρει και θα δεχόμουν. Θα το έκανα γιατί ευτυχώς έχω ακόμη δημιουργικό μυαλό και επαφή με τον κόσμο. Εμένα η δουλειά μου δεν είναι να ντύνομαι, να βάφομαι και να βγαίνω στα μπαράκια και να φωτογραφίζομαι".

Όσο για τις φετινές πρωινές εκπομπές, η Ρούλα έδειξε την προτίμησή της στον Πέτρο Κωστόπουλο, εξηγώντας τους λόγους. "Τι σημαίνει αυτό; Δεν πουλάει. Υπάρχει κάτι άλλο απέναντι από αυτό που να είναι διαφορετικό; Έχει ο κόσμος κάτι διαφορετικό για να μπορεί να επιλέξει; Προφανώς ο ένας βρίζει καλύτερα, ενώ ο Κωστόπουλος έχει έναν σεβασμό, δεν του ταιριάζει αυτό πιστεύω. Ο Κωστόπουλος έδωσε κύρος στο πρωινό. Δεν βγήκε ξαφνικά στην τηλεόραση και έκανε το πρωινό. Να μην αγνοούμε την πορεία ενός ανθρώπου, ανεξάρτητα αν έπεσε σε λακκούβα. Δεν μειώνεται η αξία του από αυτό. Μπήκε στο πρωινό, έδωσε αξία.

Επίσης στην καθημερινότητά μου εγώ ακούω τον κόσμο. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτό που πουλάει είναι το καλύτερο; Ας ακούσουμε και λίγο τον κόσμο που, αν τον συναντήσουμε, θα πει "γελάσαμε και σήμερα που αυτός έβρισε τον άλλον". Είναι χλευασμός αυτό. Από περιέργεια βλέπουν και αναρωτιούνται γιατί ο ένας "σφάζει" τον άλλον. Εγώ σε αυτή την αρένα δεν ήθελα ποτέ να μπω. Ας δοκιμαστεί κάτι νέο! Όλοι βρίζουν, έχουν ένα πάνελ και λένε τι έκανε ο βραδινός και τι είπε ο μεσημεριανός".

Η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε στη νέα γενιά παρουσιαστών και στη μη δημιουργικότητάς τους. "Ας κάτσουν κι ας δουλέψουν τα νέα παιδιά. Παρθενογένεση δεν υπάρχει, αλλά υπάρχουν πράγματα που ένας άξιος άνθρωπος μπορεί να δοκιμάσει και να πειραματιστεί. Δεν πειράζει και να αποτύχει. Είναι έντιμο το να προσπαθείς. Η δουλειά μας θα απαξιωθεί από αυτό το πράγμα. Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν συνάδελφοι και να κατηγορούν, να επικρίνουν συναδέλφους τους. Στον ίδιο χώρο είμαστε. Εγώ δεν είδα έναν δικηγόρο να βγαίνει δημοσίως και να λέει για έναν συνάδελφό του ότι είναι λαμόγιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση