GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προτάσεις για Μιράντα από ισπανικές και αγγλικές ομάδες

Σε συζητήσεις με ομάδες από την Αγγλία και την Ισπανία βρίσκεται ο Βραζιλιάνος μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιράντα. Οι εμφανίσ...

Σε συζητήσεις με ομάδες από την Αγγλία και την Ισπανία βρίσκεται ο Βραζιλιάνος μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιράντα.

Οι εμφανίσεις του 29χρονου με την φανέλα των «ροχινμπλάνκος», όπου συνέλαβε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και να φθάσει η ομάδα στον τελικό του Champions League, δεν άφησαν… ασυγκίνητους τους Ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, καθώς οι βασικοί παίκτες της αποτελούν στόχοι ουκ ολίγων ομάδων.

Εικάζεται, μάλιστα, πως από την Ισπανία η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που κινείται για να αποκτήσει τα δικαιώματα του, ενώ από την Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι πιο κοντά στο να εξασφαλίσει την υπογραφή του.

«Έχω κάποιες προτάσεις, αλλά προς το παρον, μόνο διαπραγματευόμαστε, δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Με έχουν προσεγγίσει σύλλογοι από την Αγγλία, την Ισπανία και από πρωταθλήματα μικρότερου βεληνεκούς. Ο ατζέντης μου βρίσκεται στην Ευρώπη και παρά το ότι η Ατλέτικο αξιώνει 30 εκατ. για εμένα, πιστεύω πως η τιμή αυτή μπορεί να πέσει».

Ο Μιράντα θα παρακολουθήσει το Μουντιάλ από τον… καναπέ του, καθώς ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, δεν τον συμπεριέλαβε στην τελική 23αδα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση