GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και ήμουν σημαντικό κομμάτι της ομάδας»

Τα λόγια που του είπε και η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Γιάννης Αναστασίου έπεισαν τον Μάρκους Μπεργκ να πει το «ναι» στον Παναθηνα...


Τα λόγια που του είπε και η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Γιάννης Αναστασίου έπεισαν τον Μάρκους Μπεργκ να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σουηδός στον Τύπο της χώρας του.
«Μου έδειξαν εμπιστοσύνη, έπαιξα σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια και ήμουν σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Δεν είχα τραυματισμούς και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Μετά, όλα τα άλλα έγιναν πιο εύκολα», δήλωσε αρχικά ο Μάρκους Μπεργκ στο σουηδικό Τύπο, όπου στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιάννη Αναστασίου:
«Είχα μία καλή και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον προπονητή όταν έφτασα στην ομάδα και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να επιλέξω τον Παναθηναϊκό. Αυτό που ήθελα ήταν να παίζω και να αποτελώ ένα σημαντικό μέλος της ομάδας».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση