GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σχετικά με τους Ανασχηματισμούς"

Του Κώστα Δημ.Χρονόπουλου (Αρθρογράφου -Σχολιογράφου) Οι Ανασχηματισμοί («Α») γίνονται επειδή: - Αναρριπίζονται /Αναθερμαίν...



Του Κώστα Δημ.Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

Οι Ανασχηματισμοί («Α») γίνονται επειδή:
- Αναρριπίζονται /Αναθερμαίνονται οι ελπίδες.
- Απομακρύνονται / Αναδομούνται αυτοί οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν όπως έπρεπε και προκάλεσαν συγκρούσεις, αντιπάθειες με κοινωνικές τάξεις/ ομάδες.
- Μερικοί επέδειξαν αδιαφορία, ανικανότητα ή έμπλεξαν στα δίχτυα της διαφθοροδιαπλοκής.
- Είναι επιτακτική ανάγκη ταχύτερης, ευρυθμότερης, αποτελεσματικότερης απόδοσης ή και αλλαγής πλεύσης μιας κυβέρνησης («Κ»)
- Πρέπει να βελτιωθεί .. επικοινωνιακά (Σ.Σ άλλο ….. επιθυμητό καρκίνωμα ) η εικόνα / προφίλ των κρατούντων (!....). Για το θεαθήναι!.
- Η φθορά εξαιτίας διακυβέρνησης, επιφέρει αγανάκτηση των υποζυγίων και πρέπει να τους δοθεί κάτι – αποπροσανατολιστικό – για να (απ) ασχοληθούν.

Σαφώς και όσοι διαθέτουμε τη δυνατότητα μιας μη κομματικής προσέγγισης, αλλά και μιας ευρύτερης θέασης των γεγονότων θέλουμε κάθε πράξη – της όποιας «Κ» - να πετυχαίνει. Άρα και ο «Αν». Ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε πολιτικοκομματικά με τους κυβερνώντες. Αρκεί να είναι για το καλό του τόπου. Προϋπόθεση όμως επιτυχίας ενός «Αν» είναι να μην αφορά στις εντυπώσεις, αλλά στην ουσία. Να υπάρχει ειλικρινής, ανυπόκριτη, βούληση για πραγματική αλλαγή πορείας. Χωρίς αυτό , ως προϋπόθεση, ακόμη και τα ικανότερα πρόσωπα θα παίζουν / δραστηριοποιούνται εν ου παικτοίς.

Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιηθεί αυτό.
Εύχομαι λοιπόν καλή επιτυχία σε όλους. Ιδίως τους νεόφερτους.
Εξάλλου «αρχή άνδρα (και γυναίκα) δείκνυσι».
Υ.Γ Με την ευκαιρία μια παραίνεση:
Σκύψτε πάνω από τα προβλήματα του κόσμου με αγάπη και ειλικρινή διάθεση κατανόησης, συμπαράστασης, βοήθειας. Μην σας απασχολούν μόνον οι αριθμοί, αλλά οι άνθρωποι.
Δεν αντέχουμε άλλο.
Αν δεν αλλάξετε ρότα να γνωρίζετε πως σε λίγο, ούτε και εσείς θα μπορέσετε να αντέξετε το τσουνάμι της (δικαιολογημένης) λαϊκής οργής που έρχεται !

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση