GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει τελικό ο Κριστιάν Μπολάνιος

Η πρόκριση της Κόστα Ρίκα στους «8» του Μουντιάλ έχει δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση στους διεθνείς, κάτι που αποδεικνύεται και απ...



Η πρόκριση της Κόστα Ρίκα στους «8» του Μουντιάλ έχει δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση στους διεθνείς, κάτι που αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του Κριστιάν Μπολάνιος.
Ακόμη μία επιτυχία μετά την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου κατάφερε να σημειώσει η Κόστα Ρίκα, η οποία απέκλεισε την Εθνική Ελλάδας και πέρασε εκείνη στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Από ό,τι φαίνεται, όμως, έχει ανοίξει για τα καλά η… όρεξη των Κοσταρικανών διεθνών, με τον Κριστιάν Μπολάνιος να εκφράζει την επιθυμία – όνειρο η ομάδα τους να φτάσει μέχρι και τον τελικό του Μουντιάλ!
«Αυτή η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα. Αστέρι μας είναι η ίδια η ομάδα. Κάποιοι έλεγαν πως δεν θα κερδίσουμε ούτε ματς, πως δεν θα βάλουμε ούτε γκολ. Αυτό μας έδωσε κίνητρο. Ελπίζω η τύχη να συνεχίσει να μας συνοδεύει, γιατί είναι σημαντική στο ποδόσφαιρο. Γιατί να μη δούμε και την Κόστα Ρίκα στον τελικό; Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ και οι αποστάσεις έχουν μικρύνει. Σεβόμαστε την Ολλανδία, αλλά δεν τη φοβόμαστε», τόνισε ο 30χρονος εξτρέμ της Κοπεγχάγης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση