GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεκάδες συλλήψεις μεταναστών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Τον συνωστισμό που επικρατεί κάθε Σάββατο στα αεροδρόμια της Κρήτης με τις πτήσεις τσάρτερ επεχείρησαν να εκμεταλλευθούν πολλοί μετα...


Τον συνωστισμό που επικρατεί κάθε Σάββατο στα αεροδρόμια της Κρήτης με τις πτήσεις τσάρτερ επεχείρησαν να εκμεταλλευθούν πολλοί μετανάστες προκειμένου να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Ειδικά στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» κάθε Σάββατο επικρατεί το αδιαχώρητο από τους επιβάτες που έρχονται η αναχωρούν και έτσι τα κυκλώματα των διακινητών, κανόνισαν να ταξιδέψουν χθες δεκάδες μετανάστες, με την ελπίδα πως λόγω της πολυκοσμίας και του φόρτου εργασίας, θα μπορέσουν να ξεγελάσουν τις ελεγκτικές αρχές.
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, μόνο το Σάββατο, από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου, εντοπίστηκαν 18 μετανάστες οι οποίοι στους ελέγχους έδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Πρόκειται για 16 άτομα από τη Συρία και ένα από τη Ερυθραία, ενώ συνελήφθη και μια γυναίκα από τη Γεωργία.
Οι ηλικίες τους ήταν από 19 έως 55 ετών, ενώ στην συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν εκδώσει»ηλεκτρονικά» εισιτήρια για να ταξιδέψουν στο Μιλάνο.
Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση