GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δ. Μανουσάκης: "Αυτό που ζήσαμε με την άνοδο δεν περιγράφεται με λόγια"

Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Δήμος Μανουσάκης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Μιχάλη Τσόχο, Σωτήρη Κωσταβάρα για: ...



Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Δήμος Μανουσάκης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Μιχάλη Τσόχο, Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-το αν θα συνεχίσει και του χρόνου στη Νίκη Βόλου:
«Δεσμευόμαστε με συμβόλαιο σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο μέσα στην εβδομάδα και θα ξεκαθαρίσει το θέμα».

-τα όσα έζησαν με την ομάδα και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα:
«Οσα παιδιά ήρθαν στην ομάδα ήξεραν ότι ο στόχος ήταν να ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα. Εμείς το ξέραμε από την αρχή. Οι εκτός ομάδας δεν πίστευαν σε εμάς, εμείς, όμως, το πιστεύαμε. Ο κόσμος της Νίκης Βόλου είχε περάσει από χίλια κύματα. Ηταν φυσικά να έχει και απογοήτευση. Οντως, ο κόσμος έπειτα από άσχημα αποτελέσματα ήταν δύσπιστος, αλλά υπήρχαν και κάποιοι πιστοί που ήταν δίπλα μας και μας βοήθησαν εμπράκτως. Αυτό που ζήσαμε με την άνοδο δεν περιγράφεται με λόγια. Οι εικόνες όπως γιαγιάδες και παππούδες να βγαίνουν στον δρόμο και να μας φιλούν τα χέρια, είναι απερίγραπτες. Σας τα λέω και ανατριχιάζω».

-την αλλαγή προπονητή:
«Όταν γίνεται μια αλλαγή είναι για καλύτερο. Ο κ. Βοσνιάδης έχοντας και την εμπειρία από την άνοδο του Απόλλωνα ήταν η κατάλληλη επιλογή για να φτάσει η ομάδα εκεί που ήθελε. Μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά, εκεί που υπήρχε πρόβλημα. Δεν είχαμε σταθερή πορεία και με τον κ. Βοσνιάδη αυτό άλλαξε. Θέλω να πιστεύω ότι όσα ειπώθηκαν ήταν της στιγμής και η διοίκηση θα τα βρουν μαζί του και οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση