GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σήκωσαν» με γερανοφόρο τρία… ασήκωτα μηχανήματα!

Ολόκληρο γερανοφόρο με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας επιστράτευσε ένα ντουέτο κακοποιών για να κλέψει τρία βαρέα μηχανήματα βιομηχαν...


Ολόκληρο γερανοφόρο με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας επιστράτευσε ένα ντουέτο κακοποιών για να κλέψει τρία βαρέα μηχανήματα βιομηχανικού τύπου από τον υπαίθριο χώρο ενός εργοστασίου παραγωγής και συσκευασίας ορυκτελαίου στην περιοχή της Ελάτειας στη Φθιώτιδα!
Παρ» ότι η κλοπή πέτυχε, οι δυο Έλληνες δράστες ηλικίας 30 και 33 χρόνων στάθηκαν άτυχοι γιατί έπεσαν σε μπλόκο ελέγχων της Ο.Ε.Π.Τ.Α.! Όταν οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν, δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους τα τεράστια μηχανήματα κι έτσι σύντομα αποδείχθηκε ότι τα είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα. Μάλιστα, είχαν τοποθετήσει πλαστές ρουμανικές πινακίδες κυκλοφορίας στο γερανοφόρο με το οποίο τα είχαν «σηκώσει».
Το όχημα και τα στοιχεία κυκλοφορίας του κατασχέθηκαν μαζί με τρία κινητά που βρέθηκαν στη κατοχή των δραστών, για τους οποίους η έρευνα συνεχίζεται από την Ασφάλεια Λαμίας ώστε να διαπιστωθεί αν είναι μέλη ευρύτερου κυκλώματος που κλέβει βαρέα οχήματα ή δρούσαν μεμονωμένα. Στο μεταξύ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία και πλαστογραφία.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση