GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάρτι χλιδής στον Σκορπιό για τα γενέθλια της Κάτια Ριμπολόβλεβα

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα έσβησε τα κεράκια της τούρτας των γενεθλίων της και από εκεί ξεκίνησαν οι εκπλήξεις για τους καλεσμένους τη...


Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα έσβησε τα κεράκια της τούρτας των γενεθλίων της και από εκεί ξεκίνησαν οι εκπλήξεις για τους καλεσμένους της, υπενθυμίζοντας στους κατοίκους την παλαιότερη χλιδή του Σκορπιού μετά από πολλά χρόνια.
Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το πάρτι με τους 120 καλεσμένους διήρκεσε σύμφωνα με πληροφορίες του Epirus-tv-news.gr, έως τις 03:00 τα ξημερώματα. Λίγο πριν την έναρξή του, το νησί φωταγωγήθηκε πλήρως για τα γενέθλια της νέας ιδιοκτήτριας, της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό μαζί με τη σύζυγό του, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας επίσης μαζί με τη σύζυγό του, η Σαρλότ Κασιράγκι ανιψιά του πρίγκιπα, ήταν μόνο ορισμένα από τα διάσημα ονόματα που έδωσαν το «παρών» στο πολυσυζητημένο πάρτι.
Ούζο ,λευκαδίτικο κρασί και φυσικά βότκα έρρεαν άφθονα στα μπαρ του Σκορπιού, ενώ όσο για το πόσο κόστισε η εκδήλωση, πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεπέρασε τα 4 εκατ. ευρώ.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο…
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση