GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης στο Δήμο Πεντέλης

Δείτε την ανακοίνωση: "Πλούσιο θέαμα απόλαυσαν περισσότεροι από χίλιοι θεατές - φίλοι του αθλητισμού, από κορυφαίους αθλ...



Δείτε την ανακοίνωση:
"Πλούσιο θέαμα απόλαυσαν περισσότεροι από χίλιοι θεατές - φίλοι του αθλητισμού, από κορυφαίους αθλητές της σωματικής διάπλασης, στο 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης (αναγνωρισμένη από τη Γεν. Γραμ. Αθλητισμού) σε συνεργασία με το Δήμο Πεντέλης και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού, το Σάββατου 31 Μαΐου 2014 στο κλειστό Γυμναστηρίου της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.
Οι συμμετοχές στο 27Ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεπέρασε τους 120 αθλητές, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον των νέων για το άθλημα, αφού η εκγύμναση με αντιστάσεις είναι ο θεμέλιος λίθος της φυσικής κατάστασης των αθλητών διαφόρων αγωνισμάτων του στίβου αθλοπαιδιών (ποδόσφαιρο, μπάσκετ κ.λ.π.) ακόμη και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Το Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη τίμησε η Ομοσπονδία με την ιδιότητα του ως πρωταθλητής της Ιππασίας με διακρίσεις σε Ελληνικό και Διεθνές επίπεδο. Επίσης τιμήθηκαν ο τοπικός Αντιδήμαρχος Μελισσίων κ.Μπούρας Βασίλης και ο θεματικός Αντιδήμαρχος κ. Μούστρης Παναγιώτης για την συμβολή τους στην άρτια διοργάνωση των αγώνων.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου, οι επικεφαλής των Δημοτικών συνδυασμών Ανθρώπινη Πολιτεία κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης και Μελίσσια – Πεντέλη Μαζί κ. Τόλιος Νίκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μπούρας Βασίλης και Μούστρης Παναγιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αποστολάκος Δημήτρης, Κοντουλάκος Λευτέρης και Μιχαλέλης Δημήτρης και οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ευαγγελίου Εύη και Τσινός Φώτης."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση