GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Κίεβο αναμένει νέες συζητήσεις με τη Μόσχα

Η Ουκρανία αναμένει ότι οι αντιπροσωπείες της Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα φτάσουν σήμερα στο Κίεβο για να συνεχιστούν οι ...


Η Ουκρανία αναμένει ότι οι αντιπροσωπείες της Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα φτάσουν σήμερα στο Κίεβο για να συνεχιστούν οι συνομιλίες για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ Κιέβου και Μόσχας για το φυσικό αέριο, δήλωσε μια πηγή της ουκρανικής κυβέρνησης.
«Η άφιξη των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχει ήδη επιβεβαιωθεί και τώρα περιμένουμε την επιβεβαίωση από τη ρωσική πλευρά», είπε η πηγή, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Ο Ουκρανός υπουργός Ενέργειας Γιούρι Πρόνταν πρότεινε χθες Παρασκευή τη διεξαγωγή νέων συνομιλιών από σήμερα στο Κίεβο ή σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή πόλη.
Η Μόσχα έχει απειλήσει ότι θα αναστείλει την παροχή φυσικού αερίου στο Κίεβο τη Δευτέρα, αν δεν αποπληρωθεί το χρέος του ύψους 1,95 δισ. δολαρίων.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση