GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρία στην Κρήτη: «Καταστρέψτε τα χημικά, όχι τη θάλασσα»

Δεκάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στη διαμαρτυρία στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, την Κυριακή για τα χημικά της Συρί...


Δεκάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στη διαμαρτυρία στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, την Κυριακή για τα χημικά της Συρίας. Η συγκέντρωση – διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των μαθητών της 47ης σχολής ανοιχτής θαλάσσης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου.
Με την συνδρομή των εκπαιδευτικών σκαφών και άλλων πλωτών μέσων και την παρουσία πολιτών στο χώρο του λιμανιού, οι διαδηλωτές βροντοφώναξαν το σύνθημά τους «Καταστρέψτε τα χημικά, όχι τη θάλασσα» για ν» ακουστεί από άκρη σε άκρη, όπως υπογραμμίζουν.
Με την κίνηση αυτή, εξέφρασαν την αντίθεση τους σε οποιαδήποτε δραστηριότητα τωρινή ή μελλοντική που μπορεί να αποτελέσει απειλή για τα θαλάσσια οικοσυστήματα και το περιβάλλον γενικότερα.
Η καταστροφή των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο έχει ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων κι έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση