GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχονται μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες

Μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων με παράλληλη αναδιοργάνωση του συνόλου του δικτύου των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας αναμέ...


Μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων με παράλληλη αναδιοργάνωση του συνόλου του δικτύου των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας αναμένεται να ανακοινώσει την Δευτέρα το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Το υπουργείο μαζί με τον ΟΑΣΑ σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής προχωρά σε τροποποίηση της τιμολογιακής πολιτικής και αναμένεται να επαναφέρει το ενιαίο εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες που είχε καταργηθεί το 2011. Με βάση το δημοσίευμα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου (για όλα τα μέσα) πρόκειται να πέσει στα 1,20 ευρώ (μειωμένο κατά 14,2%) από τα 1,40 ευρώ που το αγοράζουμε σήμερα.
Σημειώνεται πως το εισιτήριο για λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ ανέρχεται σήμερα στα 1,20 ευρώ, ωστόσο ισχύει για μία μόνο διαδρομή και δεν δεν επιτρέπεται η επιβίβαση στα υπόλοιπα μέσα.
Παράλληλα αναμένεται να αυξηθούν και τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων, ενώ ο τρόπος διάθεσής τους πρόκειται να αλλάξει ριζικά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι επιβάτες δεν θα προμηθεύονται τις χάρτινες δεσμίδες εισιτηρίων, αλλά μέσω ηλεκτρονικού συστήματος θα «γεμίζουν» τα εισιτήρια τους με μονάδες.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση