GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Μακρή για την ημέρα μνήμης της σφαγής του Διστόμου

Στις εκδηλώσεις μνήμης της επετείου των 70 χρόνων από την σφαγή των κατοίκων του Διστόμου παραβρέθηκε η Κοινοβουλευτική Εκπρόσω...



Στις εκδηλώσεις μνήμης της επετείου των 70 χρόνων από την σφαγή των κατοίκων του Διστόμου παραβρέθηκε η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής Ν.Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή, συνοδεύοντας τον πρόεδρο του Κινήματος κ. Πάνο Καμμένο. Η παρουσία τους υπογραμμίζει το γεγονός ότι η θυσία του Ελληνικού πληθυσμού του Διστόμου, εκτός από μια εκδήλωση μνήμης και σεβασμού στους κατοίκους της μαρτυρικής πόλης περιέχει ένα διαχρονικό μήνυμα. Το μήνυμα αυτό 70 χρόνια μετά το αποτρόπαιο γεγονός καθίσταται επίκαιρο όσο ποτέ και συνοψίζεται στην υποχρέωση όλων μας να υπερασπιστούμε την Εθνική μας ταυτότητα και υπόσταση.

Η Χώρα μας δέχεται για άλλη μια φορά εισβολή από τοκογλύφους, τσαρλατάνους και τυχοδιώχτες οι οποίοι ενδυόμενοι το μανδύα του επενδυτή και σε συνεργασία με τους ντόπιους πρόθυμους ξεριζώνουν από την πατρίδα όλες τις πηγές εσόδων και λεηλατούν την δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων.

Οι εικόνες βιαιότητας και σφαγής που γεννούνται όταν σκύβουμε ευλαβικά το κεφάλι μπροστά στο μνημείο της θυσίας του Διστόμου, επιβάλλουν την αντίσταση στον ακήρυχτο οικονομικό και κοινωνικό πόλεμο που δέχεται αυτή τη στιγμή η Χώρα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε εκεί τιμώντας στην ψυχή μας τους προγόνους μας, ισχυροποιούμε τις αντοχές μας στην αιώνια διαφύλαξη των Θερμοπυλών της πατρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση