GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυναίκα στη Κρήτη έχασε τη ζωή της, καθώς πνίγηκε από αντίδωρο

Προσπαθώντας να μασήσει αντίδωρα πνίγηκε μια 90χρονη Χανιώτισσα το πρωί της περασμένης Κυριακής (15-06-2014) στο εκκλησάκι του ...



Προσπαθώντας να μασήσει αντίδωρα πνίγηκε μια 90χρονη Χανιώτισσα το πρωί της περασμένης Κυριακής (15-06-2014) στο εκκλησάκι του Αγίου Κοσμά στο Δεσποτικό. Το απίστευτο αυτό περιστατικό έγινε αντιληπτό μετά από ιατροδικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Χανίων από τον ιατροδικαστή Κρήτης κ. Σταμάτη Μπελιβάνη.

Η γυναίκα βγαίνοντας το πρωί της Κυριακής από το εκκλησάκι έπεσε κάτω. Όλοι οι παρευρισκόμενοι πίστεψαν ότι έχασε τις αισθήσεις της λόγω παθολογικών αιτιών καθώς η γυναίκα ήταν πολύ μεγάλης ηλικίας.

H ίδιαμεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου όμως η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι ο θάνατος της οφείλονταν σε πνιγμό!

«Ήταν ατύχημα ο θάνατος της. Προήλθε από πνιγμό. Η γυναίκα μάσησε 3-4 αντίδωρα και προκλήθηκε απόφραξη του αναπνευστικού» είπε ο κ. Μπελιβάνης μιλώντας στα «Χανιώτικα Νέα.». Ο ιατροδικαστής δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη καθώς πρώτη φορά στην καριέρα του βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τέτοιο περιστατικό.

3 σχόλια

  1. http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/blog-post_8790.html

    και "Χανιώτικα Νέα" Τετάρτης
    18 Ιουνίου 2014,σελ.8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI SAS TAIZOYN EKEI STIS EKKLISIES GAMO TO STAYRO SAS????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI SAS TAIZOYN EKEI STIS EKKLISIES GAMO TO STAYRO SAS????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση